تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۱۰۸۸۰
عسل در برابر عفونت استرپتوکوک موتانس، پلاک دندان و پوسیدگی، التهاب لثه، بوی بد دهان و سرطان دهان مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش تلنگر؛ یک زنبور کارگر از صدها گل شکم خود را پر از شهد می‌کند. پس از برداشت شهد بلافاصله توسط آنزیم های گوارشی ساکارز را به مخلوط گلوکز و فروکتوز تبدیل می‌کند. زنبورها، عسل را به داخل کندو می‌برند و آن را درون حفره‌ها و دیواره‌های هر شبکه ذخیره می‌کنند. ارتعاشی که از بال زدن‌های آن‌ها ایجاد می‌شود موجب می‌شود رطوبت بیش از اندازه آن از بین رفته و با موم پلمب می‌کنند.»

در این پژوهش آمده است:« عسل تاثیرات دارویی فراوانی دارد و باعث می‌شود در برابر آسیب‌ها و بیماری‌های مختلف مفید واقع شود. این تاثیرات شامل خواص آنتی اکسیدان، ضد التهاب،‌ ضد باکتری، ضد حساسیت،‌ بهبود زخم، اثرات ضد دیابتی،‌ ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد توموری است.»موم عسل.jpg

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:

از میان خبرها
خاطرات یک انقلابی
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین عناوین
شبکه های اجتماعی