تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۱۱۶۱۳
شب‌های طولانی فصل پاییز و ضعف بدن در این فصل، دمنوش‌های پاییزی را جذاب می‌کند تا بسیاری از افراد به مصرف آن‌ها روی بیاورند.
به گزارش تلنگر ؛  شروع فصل سرما نوشیدنی‌های گرم آرامش خاصی به بدن می‌دهند؛ چای، همان برگ‌های سبز و براق که بعداً تبدیل به چای سبز، قرمز و سیاه می‌شوند، نوشیدنی داغ اغلب ما ایرانی‌هاست اما تنها چیزی نیست که می‌توانیم در روزهای سرد پاییز و زمستان بنوشیم، دم‌نوش‌های رنگارنگ و فوق‌العاده، فصل سرد را به گرم‌ترین فصل سال تبدیل می‌کنند.

دم نوش‌ها سالیان درازی است که با زندگی ما انسان‌ها عجین شده و در درمان بیماری‌های متعددی به طب سنتی یاری رسانده‌اند، نوشیدنی‌ها هم مانند مزاج‌های آدمی متفاوت هستند و با شروع هر فصل نوع آن‌ها تغییر می‌کند، به عنوان مثال تابستان با نوشیدنی‌هایی که مزاج خنک و مرطوب دارند و زمستان با نوشیدنی‌های گرم و خشک همراه است.با فرا رسیدن فصل پاییز و سرما هیچ چیزی بهتر از یک لیوان دمنوش گرم در این فصل نمی‌چسبد.

استفاده از دمنوش زنجبیل، نعنا، دارچین، زعفران و چای کوهی برای افزایش گردش خون و گرمایش بدن در فصل سرما مناسب است 

.مهمترین اندام بدن در پاییز ریه است، ریه‌ های ما زبان مخصوص به خودشان را دارند تا به ما نشان دهند از تعادل خارج شده اند، مثل آلرژی، سرفه، خلط یا ایجاد مخاط؛ نعنا یک چای عالی برای حمایت از عملکرد ریه و تقویت سیستم گوارش است، این ترکیب به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند، به ویژه در آب و هوای سردتر که باید از ریه‌ها محافظت کنیم.

2 قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده (تازه یا خشک) در قوری بریزید، یک لیوان بزرگ آب با دمای 80 درجه به آن اضافه کنید، بگذارید به مدت 15 دقیقه دم بکشد، در صورت تمایل می‌توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:

از میان خبرها
خاطرات یک انقلابی
پربازدید ها
شبکه های اجتماعی