تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۱۱۶۷۷
وغن سیر از خواص آنتی بیوتیک قوی برخوردار است. آنتی بیوتیک ها داروهایی هستند که رشد باکتری ها و میکروارگانیزم ها را مهار یا آنها را از بین می برند.از گذشته های دور، مردم از سیر به عنوان یک ماده غذایی و همچنین گزینه ای طبیعی برای درمان بیماری ها استفاده می کنند. سیر عطر و طعم خوبی به غذا می بخشد و همچنین از خواص تقویت کننده سلامت انسان برخوردار است.


به گزارش تلنگر؛ سیر بدن را سمزدایی می کنبرخی پژوهش ها نشان داده اند که ترکیبات موجود در سیر می توانند به کاهش غلظت سرب درون و بافت های بدن کمک کنند. در یک مطالعه که در نشریه Basic & Clinical Pharmacology and Toxicology منتشر شد، پژوهشگران شرایط 117 کارگر که در کارخانه تولید باتری خودرو کار می کردند را مورد بررسی قرار دادند. آنها به این کارگران سه بار در روز و برای چهار هفته 1,200 میکروگرم آلیسین، یک ترکیب فعال موجود در سیر، دادند. پس از این مدت، پژوهشگران شاهد کاهش چشمگیر غلظت سرب در خون این افراد بودند.کی از سالم‌ترین و مغذی‌ترین مواد غذایی است. تنها یک حبه سیر حاوی دو درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای منگنز و ویتامین B6 است و همچنین می تواند یک درصد از مقدار مصرف توصیه شده برای سلنیم و ویتامین C را تامین کند. سیر منبع خوبی برای مواد معدنی دیگر مانند کلسیم، مس، آهن، فسفر و پتاسیم نیز است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:

از میان خبرها
خاطرات یک انقلابی
پربازدید ها
شبکه های اجتماعی