تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۱۱۷۱۷
نائب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: از آنجایی که احتمال تداخل بسیاری از دارو‌ها با غذا‌ها وجود دارد افراد باید به این موضوع به طور ویژه توجه کنند
به گزارش تلنگر؛ نائب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: از آنجایی که احتمال تداخل بسیاری از دارو‌ها با غذا‌ها وجود دارد افراد باید به این موضوع به طور ویژه توجه کنندفاطمی افزود: مصرف همزمان داروی وارفارین با غذا‌های حاوی سیر، زنجبیل، جینکو، جنسینگ و گلوکز آمین احتمال خون ریزی را در فرد افزایش می‌دهد.

او تأکید کرد: امروزه یکی از پرمصرف‌ترین دارو‌هایی که برای درمان فشار خون بالا، آنژین و نارسایی قلبی به کار می‌روند دارو‌های خانواده کاپتوپریل مانند «انالاپریل» و «لیزینوپریل» هستند. مصرف همزمان این دارو‌ها با پتاسیم و غذا‌های سرشار از این عنصر مانند موز، مرکبات، آلو و خرما ممکن است ضعف عضلانی، بی نظمی ضربان و تپش قلب را به همراه داشته باشد.

 دارو‌های ضد آسم

نائب رئیس انجمن داروسازان ایران در ادامه افزود: مصرف همزمان دارو‌های گشاد کننده برونش مانند «سالبوتامول» و «تئوفیلین» با نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند چای ممکن است عوارضی همچون تحریک پذیری عصبی و تپش قلب را ایجاد کند.


فاطمی گفت: برای جلوگیری از کاهش جذب بهتر است که داروی کم‌کاری تیروئید «لووتیروکسین» صبح ها، ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از غذا میل شود. همچنین مولتی ویتامین‌ها و مینرال‌ها (مواد معدنی) اثربخشی این دارو را کاهش می‌دهند بنابراین باید بین مصرف داروی لووتیروکسین و این مواد ۴ ساعت فاصله باشد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:

از میان خبرها
خاطرات یک انقلابی
پربازدید ها
شبکه های اجتماعی