
به گزارش تلنگر؛ علاوه بر آرتروز؛ پیادهروی میتواند دردهای داخل مفصلی را بهبود ببخشد؛ دردهایی که در سنین 50 و بالاتر خود را به شکل مزمن نشان میدهند.
دکتر «گریس هسیائو وی لو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بایلور ویرجینیا، میگوید: «تاکنون درمانهای معتبری برای کاهش آسیب و درد ناشی از آرتروز وجود نداشت.»
محققان نتایج یک مطالعه مشاهدهای چندساله را که در آن شرکتکنندگان میزان زمان و دفعات پیادهروی خود را برای ورزش گزارش دادند، بررسی کردند. شرکتکنندگانی که ۱۰ مورد یا بیشتر پیادهروی را از سن ۵۰ سالگی یا بالاتر گزارش کردند، بهعنوان گروه «پیادهروی» و آنهایی که کمتر گزارش دادهاند، بهعنوان «غیر پیادهروی» طبقهبندی شدند.
احتمال بروز درد مکرر زانو در افرادی که برای ورزش پیادهروی میکردند در مقایسه با افراد غیر پیادهروی ۴۰ درصد کمتر بود.
لو در ادامه میافزاید: «این یافتهها بهویژه برای افرادی که شواهد رادیوگرافیک از آرتروز دارند اما هرروز در زانوهای خود درد ندارند مفید است. این مطالعه از این احتمال حمایت میکند که پیادهروی برای ورزش میتواند به جلوگیری از شروع زانودرد روزانه کمک کند. همچنین ممکن است بدتر شدن آسیب داخل مفصل ناشی از آرتروز را کاهش دهد.»
لو گفت: «پیادهروی برای ورزش فواید سلامتی مانند بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر چاقی، دیابت و برخی سرطانها، با حداقل عوارض جانبی را داراست.»
لو توصیه میکند: «افرادی که مبتلا به آرتروز زانو هستند، باید بهعنوان ورزش پیادهروی کنند، بهویژه اگر روزانه زانودرد ندارند».
همواره پزشکان روزانه نیم ساعت تا یک ساعت پیادهروی با شدت متوسط را توصیه میکند تا ضمن کالری سوزی؛ از خشک شدن مفصلها به دلیل کمتحرکی جلوگیری گردد.
انتهای مطلب/