بنیامین نتانیاهو: لبنان را به غزه تبدیل می کنیم
بنیامین نتانیاهو در ویدیویی به مردم لبنان را به جنگ طولانی تهدید کرد.

به گزارش تلنگر؛ بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به مردم لنان هشدار داد با اینکه هر روز حملات خود را تجدید می کند. مردم لبنان را درگیر جنگ طولانی خواهد کرد.
نتانیاهو روز سهشنبه در یک سخنرانی ویدیویی خطاب به مردم لبنان گفت:«مسیحیان، دروزیها، مسلمانان – سنیها و شیعیان – همه شما به خاطر جنگ بیهوده حزبالله در اسرائیل رنج خاهید برد».
نتانیاهو در ادامه افزود: شما این فرصت را دارید که لبنان را قبل از سقوط به گرداب یک جنگ طولانی که ویرانی و رنجی مشابه آنچه در غزه می بینیم به همراه خواهد داشت، نجات دهید.
مقامات سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به آوارگی دسته جمعی ناشی از وحشیانه حملات اسرائیل، گفتند که لبنان در حال حاضر شاهد “همان الگوها” و “روش های جنگی” است که اسرائیل در غزه استفاده کرده است.
حمله نظامی اسرائیل به غزه آن جا را به ویرانه تبدیل کرده است. در طی این حملات حداقل 41900 کشته و بیش از 1.9 میلیون نفر – حدود 90 درصد از جمعیت غزه آ واره شده اند.
انتهای مطلب/ ی.ر