موسیقی و تجسمی
بیوگرافی مهراج محمدی به مناسبت روز تولدش
خواننده دهه هشتاد موسیقی پاپ که از ماجرای ممنوع الفعالیتی عبور کرده است، از پاک شدن نامش از فهرست پرونده های خوانندگان دفتر موسیقی وزارت ارشاد گله کرد.
به گزارش تلنگر؛ آدمها نان دلشان را میخورند. مصداق بارز و عینی این جمله، مهراج محمدی است که سالهاست اگرچه با همه توان و استعدادش به جبر از وادی موسیقی کمی دور شده اما هنوز آنقدر محبوب و دوستداشتنی هست که اصلا فکر نمیکنید چند سالی از آخرین آلبوم رسمی او میگذرد و مدتهاست فعالیت چشمگیری در این حیطه ندارد.
مهراج محمدی کیست؟
مهراج محمدی متولد ۱۳۵۳/۱۰/۷از خوانندههای پاپ کشور میباشد. مهراج محمدی یکی از آن آدمهای همهفنحریف هنری است که هم خوب میخواند، هم خوب بازی میکند، هم خوب اجرا میکند، هم خوب نقاشی میکشد و هم خوب برای خانواده خود عاشقی میکند.
او چند سالی هست که با سپیده آرمانفر ازدواج کرده است. مهراج اخلاق منحصر به فردی دارد وی به آشنایان خود تابلوی نقاشی کادو میدهد. همسر مهراج محمدی میگوید ما هر مشکلی هم در زندگی داشته باشیم در نهایت با یک شام ساده و دورهمی خانوادگی مشکل را رفع میکنیم.
در یکی از کنسرتهایم همسرم را دیدم
وی در خصوص ازدواجش میگوید: سپیده از دوستان دوره دانشکده من بود که یکجورهایی شاید دیر به هم رسیدیم. بعد از مدتها که از هم بیخبر بودیم، در یکی از کنسرتهایم او را دیدم و متوجه شدم که ازدواج کرده، جدا شده و دو فرزند هم دارد. مدتی با هم آشنا بودیم و با بچهها رفتوآمد میکردم تا همدیگر را بیشتر درک کنیم. بیشتر میخواستم خودم را محک بزنم که آیا میتوانم نسبت به بچهها حس پدرانه داشته باشم و بچهها هم همینطور، اینکه مرا بپذیرند. خدا را شکر دیدیم همه چیز خوب است. آنها واقعا بچههای من هستند.
وی پس از انتخابات سال ۸۴ که احمدینژاد به عنوان رییس جمهور انتخاب شدند ممنوع الفعالیت شد. او پس از پایان ممنوع التصویری وارد فضایی از موسیقی شد که بین نسل جدید مخاطبان و نسل جدید تهیه کنندگان و تولیدکنندگان موسیقی شناخته نشده بود. از این رو آرام آرام از صحنه موسیقی کنار گذاشته شد و علیرغم اینکه آثاری که با استقبال مخاطبان رو به رو بود اما در فضای باندبازی و مجیزگوییها گم شده است.
وی در مصاحبهای گفته است: متاسفانه در آن سالها فضای کار به گونه ای بود که به شدت دلسرد شده بودم و غیر از تک آهنگ هایی که برای دل خودم می ساختم و آنها را در رادیو پخش میکردم حضور جدی در عرصه موسیقی نداشتم تا اینکه در سال ۸۴ با همراهی ایلیا منفرد آلبومی را آماده کردیم که از نظر خودم در دوران خود یکی از بهترین کارها بود، اما متاسفانه این آلبوم منتشر نشد و ما تا سال ۹۴ مدام تلاش کردیم که آن را راهی بازار کنیم که این امر نیز میسر نشد. حتی زمانی که بنده به دفتر موسیقی وزارت ارشاد رفتم و درخواست مجوز کردم خانمی که کارمند دفتر بود به من اعلام کرد پرونده ای به نام مهراج محمدی در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و من با وجود انتشار سه آلبوم باید دوباره فرم پر کنم؛ موضوعی که تا مدت ها قلب من را آزار داد و هیچ گاه آن را فراموش نمی کنم.
دو آلبوم «بی خیال» و «ایلا» و قطعاتی چون «سپهسالار» با موضوع امام حسین(ع)، «ماه قبیله» با موضوع حضرت عباس، «بانو» با موضوع حضرت فاطمه (س)، «چفیه عشق» با موضوع شهدا، «حبل المتین» با موضوع حضرت رسول(ص)، «اشهد ان مولا» با موضوع حضرت علی (ع)، «خدایان صلیب» با موضوع حضرت عیسی (ع)، «هشتمین دریا» با موضوع امام رضا (ع) و «مسافر جمعه» با موضوع امام زمان (عج) از جمله آثاری هستند که تاکنون از این خواننده در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
جناب آقای مهراج محمدی؛ تحریریه پایگاه خبری تلنگر زادروز شما را پاس داشته و تبریک عرض مینماید.
انتهای مطلب