تاثیر بایدن در سقوط بیت کوین
استراتژیست های بازار رمزارز در خصوص روند معاملاتی بیت کوین در روز های اخیر بیان کردند که که با وجود اثر مستقیم شوکهای اقتصادی آمریکا از جمله رفتار سینوسی تورم، نوسان شاخص ارزی، هاوینگ و رفتار معاملهگران، این دارایی بهترین عملکرد ماه مه از سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص داده است.
به گزارش تلنگر؛ عملی که بایدن در روز های اخیر انجام داد که قطعنامهای را در جهت نظارت بیشتر بر روند معاملاتی کریپتو وتو کرد. موجب ریزش ۱۰ درصدی حجم معاملات این بازار در روز گذشته شد.
بد بینی بایدن به صنعت کریپتو
سخنرانی و وتو کردن قطعنام از سوی جو بایدن یکی از محرک های بود که باعث شد بیت کوین به کانال ۶۷ هزار دلای برسد. جو بایدن این عمل را با عملکرد کمیسیون بورس و اوراق بها دار مرتبط بود وتو کرد. این عمل بایدن در آینده نه چندان معاملات کریپتو را مختل خواهد کرد.
اما علت او برای این اقدام چه بود؟ در پاسخ به این سوال گفت: «این اقدام در جهت اقدامات نظارتی و محافظت از مصرفکنندگان و سرمایهگذاران اعمال شد.» همچنین او تاکید کرد: «دولت در دوران مدیریت من از هرگونه اقدامی که رفاه مصرفکنندگان و سرمایهگذاران را به خطر اندازد، حمایت نخواهد کرد.
اعمال قوانینی که بتوان از داراییهای معاملهگران حفاظت کند، از الزامات معامله در صنعت کریپتو به شمار میرود.» در راستای این موضوع استوارت آلدروتی، یکی از مدیران ارشد حقوقی افزود: «عملکرد جو بایدن ۵ ماه پیش از انتخابات ریاستجمهوری، احتمال شکست او را افزایش خواهد داد؛ زیرا حدود ۲۰ درصد از افرادی که در این انتخابات شرکت میکنند در بازار کریپتو در حال معامله هستند. از اینرو بایدن با اعمال این قوانین، محبوبیت خود را در میان آنها کمرنگ کرده که در نتیجه به شکست او در میان دارندگان کریپتو در دوره انتخاباتی میانجامد.» از دلایل مهم سرمایهگذاران این حوزه برای مخالفت با ادامه مدیریت بایدن باید به کاهش ۱۰درصدی حجم مبادلات کریپتو در روز گذشته و پس از صدور این قطعنامه اشاره کرد. گفتنی است که بیتکوین نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته رشد ۱۵۰ درصدی را تجربه کرده و چشمانداز بلندمدت آن همچنان صعودی است و به نظر میرسد دستورالعملهایی که بایدن در دستور کار قرار داده نمیتواند به چشمانداز بلندمدت آن ضربه ای وارد کند.
جو بایدن در ماههای پایانی دوره ریاستیاش، بدبینی خود را در خصوص مبادلات رمزارزها و طی بررسی طرحی درباره بیتکوین اعلام کرد که قصد دارد نظارت بر خرید و فروش این رمزداراییها را افزایش دهد. در نتیجه این امر، بیتکوین که در روزهای پیشین در کانال ۶۹ هزار دلاری در حال معامله بود، واکنش منفی خود را با سقوط به کانال ۶۷ هزار دلاری نشان داد و در ساعت ۱۵ و ۳۰ به وقت تهران با رقمی معادل ۶۷ هزار و ۵۹۲ دلار در حال معامله بود. با این حال تحلیلگران تاکید کردند که این دارایی در مه ۲۰۲۴ عملکرد بهتری را نسبت به این ماه از سال ۲۰۱۹ داشته است.
انتهای مطلب/ ی.ر