دستور وزارت بهداشت: خودداری از خرید لوازم آرایشی ساخت اسرائیل
عدم نظارت بر واردات و فروش انواع لوازم آرایش باعث شده تا متخلفین از این خلع استفاده کرد و لوازم آرایش بدون کیفیت را راهی بازار کرده و با قیمتهای نازل به فروش برسانند.
به گزارش تلنگر؛ با آنکه امید می رفت اوضاع نابسامان فروش لوازم آرایشی با طرح ضربتینهادهای مسئول، ساماندهی پیدا کند اما همچنان مشکلات متعددی در این بخش دیده می شود؛ حتی پس از آنکه بنرهایی با این مضمون «بر اساس ماده ۱۸ مبارزه با قاچاق کالا و ارز خرید، فروش، عرضه حمل و نگهداری کالای خارجی که بدون مدارک قانونی وارد کشور شده است قاچاق محسوب میشود و برابر قانون علاوه بر ضبط کالا، مرتکبین نیز مجازات خواهند شد» از تابستان، در سراسر ناصر خسرو تا کوچه مروی نصب شد.
در این بنر به کاسبان هشدار داده شده بود: «در این راستا طرح تشدید مبارزه با کالای قاچاق با اولویت کالاهای سلامت محور (دارو، مکمل دارویی، لوازم آرایشی و بهداشتی) از صبح روز شنبه دوازدهم تیرماه با همکاری تمامی دستگاههای نظارتی اجرا خواهد شد.
طرحی که قرار بود در آن با عوامل فروش کالاهای قاچاق برخورد شود حتی عمر یک ماه هم نداشت تعدادی از کسبه که قبلاً در مورد اجرایی شدن این طرح اطلاع داشتن کالاهای خود را در انبارها نگهداری و بعد از یک ماه به ویترین مغازهها برگردانده و شروع به فروش آنها کردند به نحوی که بازار خرید و فروش لوازم آرایشی مثل روز اول شد و اجناس قاچاق و تقبلی به راحتی در آن به فروش رسید.
عدم نظارت بر واردات و فروش انواع لوازم آرایش باعث شده تا متخلفین از این خلع استفاده کرد و لوازم آرایش بدون کیفیت را راهی بازار کرده و با قیمتهای نازل به فروش برسانند. جالب اینکه در این کالاهای قاچاق اجناسی با برند تولید اسرائیل هم دیده می شود که مردم بدون اطلاع از این محصولات آنها را مصرف می کنند.
ماجرا به حدی رسیده که سید حسین دکمه چی رئیس اتحادیه خرازی فروشان در همین ارتباط میگوید: متأسفانه قاچاق لوازم آرایشی هر روز در حال افزایش است و در این رابطه هنوز تصمیم کارآمدی اتخاذ نشده است. البته ما نظارت لازم را به فروشندگان زیر مجموعه این اتحادیه انجام می دهیم به نحوی که آنها به هیچ عنوان اجازه فروش کالای قاچاق را ندارند اما متأسفانه در این رابطه هم به نتیجه ای نرسیدیم و دستفروشان به راحتی اقدام به فروش لوازم آرایشی بی کیفیت که عمدتاً قاچاق هستند میکنند.
در یکی از جدیدترین اقدامات، عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در نامه ای به معاونین غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، از انها خواسته است در خصوص جمع آوری فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیر مجاز، اقدام قانونی لازم را انجام دهند.
از جمله موارد مورد تاکید در این بخشنامه آن است که اعلام شده محصولات برند مشهور L’OREAL که بر روی برچسب آنها ساخت کشور آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده و همچنین با نوشتار ترکی استامبولی،روسی وعربی ویا بسته بندی کارتی می باشد، جز واردات نمایندگی رسمی آن نبوده و کالای قاچاق محسوب میشود.
انتهای مطلب
سلام. لطفا اسامی برندهای اسرائیلی رو اعلام کنید