دستور پخت بورک گوشت به سبک ترکیه ای
بورک گوشت از غذا های پرطرفدار کشور ترکیه می باشدکه شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد. این غذا با مواد متنوعی درست می شود.
به گزارش تلنگر؛ بورک گوشت یک غذای شکم پر است. بورک را می توان با انواع گوشت ها، سبزیجات و پنیر درست کرد. در این مطلب به شما طرز تهیه یک بورک خوشمزه ترکیه ای را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه بورک گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر یوفکا | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و کنجد | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت بورک گوشت
در ادامه یکی از بهترین دستور پخت این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم:
مرحله اول
ابتدا قارچ ها رامی شوییم و سپس به صورت ورقه ای یا نگینی آن را خورد می کنیم و در یک ماهیتابه به همراه روغن آن را تفت می دهیم کمی هم آبلیمو اضافه می کنیم تا سیاه نشود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب قارچ ها تبخیر شد و سرخ شدند از ماهیتابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم . در ادامه پیاز را نگینی خورد کرده و با روغن در ماهیتابه تفت می دهیم تا طلایی شود.
مرحله سوم
پس از سرخ شدن پیاز مقداری فلفل سیاه، آویشن، زرد چوبه اضافه می کنیمو با آن ها حدود یک دقیقه پیاز را تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
مرحله چهارم
سپس به گوشت رب را اضافه می کنیم وتفت می دهیم و در آخر قارچ را هم اضافه می کنیم و حدود دو دقیقه کل مواد را با هم تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
مواد داخل بورک آماده است و نوبت به خمیر یوفکا رسیده ا ن را روی یک سینی پهن می کنیم و با قلم موی تمیز به آب آن را نم دار می کنیم و یک قاشق از مایه گوشت داخل خمیر می ریزیم.
مرحله ششم
سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و خمیر را به صورت لوله ای می پیچیم. د رآخر لبه های خمی را با قلمو کمیب خیس می کنیم تا خمیر باز نشود. به همین روش خمیر ها را می پیچیثم و کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و بورک ها را داخل آن می گذاریم.
مرحله هفتم
به جای چرب کردن کف سینی هم می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. در یک کاسه یک عدد تخم مرغ را باهم مخلوط می کنیم تا بافتش یکدست شود، سپس ۱ قاشق شیر به آن اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم.
مرحله هشتم
حالای روی بورک ها را با ترکیب تخم مرغ و شیر رومال می کنیم و کمی کنجد روی ان می ریزیم. فر را هم حتما از قبل روشن کنید تا گرم شود، سپس سنی فر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بورک آماده شود.
مرحله نهم
پس آماده شدن دو دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی بورک ها طلایی شود. در صورت نداشتن فر بورک ها را روی اجاق گاز درون روغن سرخ کنید که در این صورت نیازی به رومال هم ندارید.
انتهای مطلب/ ی.ر