خانواده

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای خوشمزه برای مهمانی ها + عکس

دسر کادایف یکی از دسر های خوشمزه برای پذیرایی از مهمانانتان است. این دسر طرفداران زیادی دارد.

به گزارش تلنگر؛ دسر کادایف ظاهر بسیار جذاب و دوست داشتنی دارد. در این مقاله طرز تهیه این دسر خوشمزه ترکیه ای را مرحله به مرحله شرح می دهیم

مواد لازم برای تهیه دسر کادایف ترکیه ای

این دسر را باید به صورت لایه لایه درست کنید و هر لایه مواد مخصوص به خو را نیاز دارد.

مواد لازم برای کراست

بیسکویت پتی بور ۱ بسته معادل ۱۲۵ گرم
کره ۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه پودینگ

شیر ۳ لیوان
آرد سفید قنادی ۳ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۱ و نیم قاشق سوپ‌خوری
شکر ۲ سوم پیمانه سر پر
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
گلاب (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین ۱ و نیم قاشق سوپ‌خوری
آب سرد ۱ چهارم پیمانه

مواد لازم برای لایه کادایف

کادایف تر ۱۰۰ گرم (نصف پاکت صورتی)
کره ۳۰ گرم
شیر عسلی ۳ الی ۵ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای 

برای تهیه این دسر فقط کافیست مراحل زیر را زیر را طی کنید.

مرحله اول: تهیه کراست

برای تهیه لایه کراست دسر ابتدا بیسکویت را داخل آسیاب کاملا پودر کنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

اگر آسیاب ندارید می توانید بیسکویت ها را در داخل نایلون های زیپ کیپ بریزید با با وردنه به آرامی ضربه های متوالی بزنید تا در نهایت بیسکویت ها پودر شوند.

مرحله دوم: انتقال مواد کراست به قالب

برای تهیه دسر های می توانید از قالب های مافین استفاده کنید که کفشان جدا می شود استفاده کنید زیرا باعث می شود دسر به راحتی از قالب خارج شود.

اگر به این قالب دسترسی ندارید می توانید از قالب کمر بندی بزرگ استفاده کنید و بعد دسر را  برش بزنید از موادکراست به یک اندازه مساوی داخل هر قسمت بریزید. با روغن دور قالب کمر بندی را چرب کنید. سپس به کمک کف ظرف یا گوشت کوب یا ته لیوان بیسکویت را کاملا فشرده و صاف کنید. قالب را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کراست خودش را بگیرد.

مرحله سوم: تهیه پودینگ

برای تهیه پودینگ آرد سفید قنادی، نشاسته، پودینگ شکر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید آن را به خوبی مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا مانند فرنی شود و حواستان باشد ته نگیرد.

مرحله چهارم: بنماری کردن ژلاتین

در این مرحله ژلاتین را به آب سرد اضافه کنید و به صورت بنماری روی بخار کتری آن را مخلوط کنید. وقتی پودینگ به غلظت فرنی رسید خامه صبحانه را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا حل و یکدست شود. سپس حرارت را خاموش کنید. همچنین گلاب و وانیل اضافه و با مواد پودینگ مخلوط کنید.

مرحله پنجم: ریختن پودینگ روی لایه بیسکویتی

ژلاتین حل شده را به پودینگ اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود. قالب را یخچال بیرو بیاورید و و با کمک ملاقه پودینگ را روی لایه بیسکویتی که قبلا حاضر کردید بریزید. در ادامه آن را درون یخچال بگذارید تا خود را بگیرید.

مرحله ششم: تهیه کادایف

مرحله ششم: تهیه کادایف

حال نوبت به درست کردن کادایف رسیدعه کره را داخل تابه بریزید و منتظر بمانید آب شود در ادامه رشته های کادایف تر را داخل آن بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا به کره آغشته شود.  رشته ها را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا رنگ آن قهوه ای شود.

ولی باید حرارت آن کم باشد تا رشته ها نسوزد. پس از اینکه رشته ها آمده شد روی آن شیر عسلی بریزید. تنظیم شیرینی آن را به سلیقه خوتان تنظیم کنید.

مرحله هفتم: انتقال کادایف به قالب

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای

حال قالب قالب را از یخچال خارج کنید و پودینگ را از قالب خارج کنید. پس از خارج کردن آن کادایف آکماده شده را روی پودینگ بگذارید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید برای جدا کردن دسر از قالب کناره‌های پودینگ را با چاقو کمی جدا کنید. سپس با انگشت پودینگ را از هر سمت کمی از قالب جدا کنید. در ادامه کمربند قالب را باز کنید و بقیه مراحل را انجام دهید.

سخن آخر

دسر کادایف ترکیه ای بسیار مناسب مهمانی ها بوده و می توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید. اگر سوال یا نظری در این خصوص دارید با ما به اشتراک بگذارید.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x