طرز تهیه فلافل جنوبی تند به روش آبادانی ها
اگر قصد دارید با تهیه فلافل جنوبی تند، اعضای خانه را به یک وعده غذایی لذیذ دعوت کنید، ما به شما کمک می کنیم تا با ترفندهای مخصوص برای تهیه این ساندویچ بتوانید به راحتی و کم ترین دردسر فلافل خود را تهیه و نوش جان کنید.
به گزارش تلنگر؛ شما با تهیه فلافل جنوبی تند، یک شام یا نهار فوق العاده خوشمزه و متنوع خواهید داشت. فلافل در همه جا محبوب است و امکان ندارد، کسی این ساندویپ محشر را دوست نداشته باشد، مخصوصا اگر تند و آتیشی باشد که دیگر هیچ، بنابراین در ادامه همراه ما باشید تا با هم یک فلافل جنوبی تند تهیه کنیم.
مواد لازم برای تهیه فلافل جنوبی تند به تعداد ۴ نفر
نخود خشک | ۱ فنجان |
پیاز سفید کوچک | ۱ و نیم لیوان پیاز رنده شده |
جعفری (اختیاری) | ۱ دسته |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
ادویه مخصوص فلافل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱/۲ قاشق چایخوری |
زیره | ۱/۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و قرمز | به میزان دلخواه |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
سیر | ۴ حبه |
فلفل چیلی | به میزان دلخواه |
طرز تهیه فلافل جنوبی تند به روش آبادانی ها
فلالفل جنوبی تند معروف است و همه دوست دارند برای یک بار هم که شده این ساندویچ محشر را امتخان کنند. مطمئنا شما هم با تهیه و امتحان کردن این ساندویچ عاشق فلافل جنوبی تند خواهید شد.
مرحله اول، خیس کردن نخودها
اولین کاری که شما باید انجام دهید، خیس کردن نخودها از روز قبل است. نخود ها لازم است که تا۲۴ ساعت به طور کامل خیس شوند. در این مدت آب نخود ها را برای چند مرتبه خالی کنید و دوباره پر کنید.
مرحله دوم؛ رنده کردن پیاز
پیازهای خود را کاملا رنده درشت کنید و بعد سبزی ها و سیر را خرد کنید.
مرحله سوم؛ چرخ کردن نخود
نخود خیس خورده را با سیر، سبزی و ادویه جات در غذاساز چرخ کنید تا مایع خمیری حاصل شود.
مرحله چهارم؛ آماده کردن مواد فلافل
همه مواد را به یک کاسه منتقل کنید و پیاز رنده شده و چیلی خرد شده را به همراه ادویه ها با آن مخلوط کنید. آنقدر آرد اضافه کنید تا خمیری به دست بیاید که به هم بچسبد اما خیلی خیس نباشد.
حالا کمی بکیننگ پودر هم به مواد خود اضافه کنید. شما می توانید در این مرحله از تخم مرغ هم استفاده کنید که کاملا اختیاری می باشد. بعد از اینکه تمام مواد را خوب ترکیب کردید، روی کاسه را بپوشانید. این مخلوط را حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید (حتما بپوشانید تا خشک نشود).
مرحله پنجم؛ تهیه توپک فلافل
شما حالا باید به اندازه دو قاشق غذاخوری از فلافل بردارید و به شکل یک توپ کوچک آن را کاملا گرد کنید.
مرحله ششم؛ سرخ کردن فلافل
در یک ماهیتابه گو تا دو بند اگشت روغن بریزید و آن را تال دمای ۱۳۷ درجه سانتی گراد گرم کنید، جوری کاملا داغ شود. سپس توپ های فلافل را داخل روغن سرخ کنید. زیر ماهیتابه شما نباید زیاد باشد و یا شعله متوسط فلافل ها را خیس کنید تا مغز پخت شوند.
مرحله هفتم؛
بعد از سرخ شدن فلافل آن ها را روی دستما روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آنها را بگیرید. شما فلافل خود را با نان ساندویچ، خیارشورذ، کاهو و گوجه نوش جان کنید.
انتهای مطلب/آ.ع