خانواده

طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی + عکس

مرغ سوخاری اسپایسی یک نوع فست فود بسیار خوشمزه و تند است که افراد به صورت سلیقه ای ان را دوست دارند

به گزارش تلنگر؛ مرغ سوخاری اسپایسی متقاضی زیادی دارد عده ای به خاطر تندی و برخی دیگر به خاطر چاشنی و ادویه این غذا را دوست دارند با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ اسپایسی را در اختیارتان بگذاریم.

مواد لازم مرغ سوخاری اسپایسی

  •      شیر
  •       سرکه سفید
  •       سینه، ران و بال مرغ
  •       پیاز
  •       سیر
  •       تخم مرغ
  •       آرد گندم
  •       نشاسته ذرت
  •       بکینگ پودر
  •       ادویه مخصوص (نمک، فلفل، آویشن،پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا)

طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی خوشمزه

در ادامه مراحل پخت مرغ سوخاری را برای شما شرح می دهیم:

مرحله اول

مرحله اول برای طرزتهیه مرغ سوخاری اسپایسی

مرغ را به صورت تکه ها مربعی خورد کنید.

مرحله دوم

مرحله دوم طرز تهیه مرغ سوخاری

برای تهیه سس مخصوص ایتدا شیر سس تند سرکه سفید و همه ادویه جات های لازم را در داخل یک ظرف مخصوص مخلوط کنید تا یک ماده یک دست و تقریبا نارنجی متمایل به قرمز درست شود.حال پیاز و سیر نگینی شده را داخل سس بریزید و یکبار دیگر هم بزنید و سپس مرغ های تکه شده را داخل ظرف سس بگذارید.

مرحله سوم

ظرف حاوی سس و مرغ را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بذارید تا طعم بگیرد.

مرحله چهارم

الان زمان آن رسیده است که آرد مورد نظر را تهیه کنید. برا یتهیه آرد یک ظرف بردارید آرد سفید بکینگ پودر نشاسته ذرت را همراه با مقداری از همان ادویه جات مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خیلی خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.

مرحله ششم

طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی

تکه‌های مرغ داخل سس را بیرون بیاورید و خیلی آرام داخل آرد بغلتانید، اکنون آن‌ها را داخل تخم مرغ قرار دهید، بگذارید اضافه آن‌ها بچکد و سپس دوباره آن‌ها را داخل آرد مورد نظر بغلتانید.

مرحله هفتم

سرخ کردن مرغ سوخاری

همگی آن‌ها را به سوی روغن داغ هدایت کنید و بگذارید بین ۴ الی ۶ دقیقه آرامی بپزند.

مرحله هشتم

مرغ سوخاری اسپایسی را می‌توانید در یک ظرف جداگانه با کاهو، گوجه و یا خیارشو تزیین کنید. همچنین می‌توانید به عنوان ساندویچ مرغ سوخاری آن را با نان ساندویچی گرد نوش جان کنید.

نکته

می‌توانید مرغ سوخاری اسپایسی را داخل فر هم آماده کنید. فقط تکه‌های مرغ را به صورت مرتب در یک ظرف پیرکس یا سرامیک بچینید و درجه فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و  بگذارید به مدت چهل دقیقه داخل فر بمانند.

سخن آخر

مرغ سوخاری اسپایسی به دلیل داشتن انواع ادویه‌جات مفید یک غذای ایده‌ال است که از  بیماری‌های مضر مثل سرطان‌ پیشگیری می‌کند. خود فلفل موجود در این چاشنی به تنهایی یک مبارز عالی برای انواع بیماری‌های مرتبط با سیستم ایمنی است.

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x