طرز تهیه مسقطی انار یک طعم به یاد ماندنی در شب یلدا
در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه مسقطی انار با یک طعم به یاد ماندن را در کمترین زمان را به شما آموزش دهیم.
به گزارش تلنگر؛ مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد.طرز تهیه آن نیز بسیار سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیراییها به عنوان یک دسر شیک مورد استفاده قرار میگیرد. مسقطی انار را به روشهای مختلف میتوانید درست کنید. شاید شما هم طرز تهیه مسقطی انار را دسر انار با نشاسته جستجو کرده باشید. در این مقاله به آموزش گام به گام با طرز تهیه مسقطی انار با نشاسته که همان مسقطی انار است میپردازیم با سایت تلنگر همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی انار
۲ پیمانه | آب انار طبیعی |
۵ قاشق غذا خوری | نشاسته |
۱ لیوان | شکر |
۴ قاشق غذا خوری | گلاب |
۲۵ گرم | کره |
طرز تهیه مسقطی انار
مرحله ۱
ابتدا انارها را تمیز بشورید و آب آنها را بگیرید و داخل ظرفی بریزید تا به اندازه کافی برسد سپس مقداری نشاسته را به آب انار اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته داخل آن گلوله نشود و بعد ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۲
سپس اجازه دهید که آب انار و نشاسته با هم بپزند و کم کم غلیظ شود و به غلظت مناسب برسد وقتی که به غلظت فرنی رسید با فاصله کم، ابتدا شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شود.
مرحله ۳
در مرحله بعدی تهیه مسقطی انار با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود سپس کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با مواد مخلوط شود و کاملاً به خورد آنها برود و مواد سفت شوند.
مرحله ۴
بعد از آن ظرف مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در محیط بیرون یخچال کمی خنک شود و بعد مخلوط را داخل یک قالب مناسب با شکل و اندازه دلخواهتان بریزید میتوانید از قالب مافین استفاده کنید و مخلوط را در آن بریزید.
مرحله ۵
سپس قالب دسر را در یخچال قرار دهید و دسر را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. هنگامی که دسر بست و خوب غالب گرفت و بافتی سفت و منسجم شد و بعد از این که دسر آماده شد سپس قالب دسر را از داخل یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۶
بعد با یک چاقوی تیز اطراف مسقطی انار را از لبههای ظرف جدا کنید و ظرف را برگردانید و مسقطی انار را از داخل آن به طور کامل بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید دقت کنید که در هنگام بیرون آوردن از ظرف شکل آن خراب نشود.
مرحله ۷
سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مسقطی انار را با دانههای انار، خردههای مغز گردو، پودر پسته و برشهای حلقهای موز تزئین کنید و این دسر شیک و جذاب را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دسرها و شیرینیهای متنوع دیگر سرو کنید.
نکات تهیه مسقطی انار با نشاسته
پیش از آنکه این درسر خوشمزه با انار و نشاسته را تهیه کنید باید شما را با فوت و فن تهیه مسقطی انار و کار کردن با نشاسته آشنا کنیم.
به نکات زیر درباره نشاسته و نحوه استفاده از آن در دسر توجه داشته کنید:
- نشاسته خوب، نشاستهای است که سفید رنگ باشد و مزه ترش نداشته باشد. برای گرفتن ترشی نشاسته، میتوان آن را در آب زیاد خیس کرد و پس از ته نشین شدن نشاسته، آب زلال روی آن را دور ریخت.
- باید همیشه نشاسته را در آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت قرار داد. برای اینکه نشاسته به راحتی در آب سرد حل شود میتوان آن را آسیاب کرد و آن را پودر کرد.
- برای پختن نشاسته اگر میزان آب زیاد در نظر گرفته شود و با جوشاندن به غلظت لازم رسانده شود، نشاسته صاف و بلوری از کار در میآید.
- وقتی نشاسته را روی حرارت قرار میدهید آن را مداوم هم بزنید، چون نشاسته خیلی زود ته میگیرد و اصطلاحا گلوله گلوله میشود.
پایان مطلب/س.آ