طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ به سبک رستورانی برای دو نفر + عکس
پاستا آلفردو یکی از غذا های خوشمزه و بین المللی است.

به گزارش تلنگر؛ پاستا آلفردو یکی از محبوب ترین غذا های جهان است که تهیه آن بسیار ساده و سریع است. با کمی خلاقیت می توانید پاستا خوشمزه ای را درست کنید.
مواد لازم برای پاستا آلفردو
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پاسته پنه | ۱ بسته |
سینه مرغ | ۱ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
پنیر پارمزان | ۶ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۱ فنجان |
کره و نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه
در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد:
مرحله اول
برای تهیه پاستا آلفردو ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری نازک برش دهید البته می توانید به صورت مکعبی برش بزنید و با پاستا ترکیب کنید.
مرحله دوم
تکه های مرغ را در ظرف گودی بزنید و به همراه روغن مایع فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید.
مرحله سوم
مرغ ها را ماساژ دهید تا موادی که به مرغ زدید جذب آن شود سپس روی آن را سلفون بکشید و حدود ا ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله چهارم
قارچ ها را بشویید و سپس آن ها را به صورت ورقه ای خورد کنید.
مرحله پنجم
قارچ ها را با روغن تفت دهید و شعله گاز را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازد.
مرحله ششم
مرغ ها را از یخچال خارج کنید و در روغن به اندازه ای سرخ کنید تا کمی طلایی شود.
مرحله هفتم
کره را در تابه بیندازید و روی حرارت ملایم بگذلرید سپس سیر را رنده کنید و در کره آبه شده بریزید تا سرخ شود.
مرحله هشتم
خامه را نیز به قابلمه حاوی سیر رو غن اضافه کنید و سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. در ادامه پنیر پارمیزان را هم به این ترکیب اضافه کنید.
مرحله نهم
حال نوبت به اضافه کردن ادویه جات به سس رسیده نمک و فافل سیاه و مقداری آویشن به آن اضافه کنید.
مرحله دهم
قابلمه ای را پر از آب کنید و منتظر بمانید جوش بیاید سپس مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید. در ادامه پاستا را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس منتظر باشید تا پاستا نرم شود و آبکش کنید.
مرحله یازدهم
مرغ های سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید؛ قارچ های سرخ شده را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید. پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود. می توانید نصف لیوان از آب پاستا در حال جوش کنار بگذارید و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس کمی آبکی تر شود.
مرحله دوازدهم
پس از افزودن پاستا به سس بلافاصله باید آن را سرو کنید. شما می توانید این غذای لذیذ را به کمک جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.
نکات مهم در تهیه پاستا آلفردو
- استفاده از آویشن طعم خوشمزه ای به پاستا می دهد.
- اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
- در مصرف کره دقت کنید زیرا استفاده زیاد از کره مزه پاستا را تغییر می دهد.
- استفاده از آب پاستا پخته شده باعث رقیقتر شدن سس و خوشمزه تر شدن آن می شود.
- افزودن جعفری به پاستا دلخواه است شما می توانید اضافه نکنید.
- می توانید اندکی آب لیمو به قارچ در حال تفت دادن اضافه کنید.
انتهای مطلب/ ی.ر