سلامت

عوارض ترک ناگهانی قهوه چیست؟

کافئین موجود در قهوه تاثیر مثبتی در بدن دارد اما نباید از عارضه آن دور بود؛ بنابراین آستفاده مکرر و قطع ناگهانی آن می‌تواند مشکلاتی را برای فرد مصرف کننده داشته باشد.

به گزارش تلنگر، قهوه فواید زیادی برای سلامتی دارد اما ترک کردنِ آن برای بعضی از افراد تصمیم بهتری است. البته برای ترک کردن قهوه بهتر است که مقدار مصرف آن را به صورت تدریجی کم کنید، زیرا بدن به قهوه وابسته می‌شود و حذف ناگهانی آن باعث ایجاد علائمی در بدن می گردد.

اگر به یکباره قهوه را ترک کنید، چه اتفاقی می‌افتد:

سر درد

سر درد

البته بعد از مدتی این سر درد از بین می‌رود. علت آن هم این است که قهوه باعث باریک شدن رگ های خونی در مغز می‌ شود. هنگامی که به یکباره تصمیم بگیرید آن را از رژیم غذایی خود حذف کنید، رگ‌های خونی باز می‌شوند‌ و در نتیجه جریان خون با سرعت بیشتری در مغز حرکت می‌کند. بدن به این تغییر ناگهانی در جریان خون واکنش نشان می دهد و سر درد اتفاق می‌افتد.

مشکلات پوستی

ترک قهوه به یک‌باره، باعث نگرانی و اضطراب بیشتر می‌شود. اگر چه کافئین خودش عاملی برای احساس عصبانیت بیشتر است اما بدن از لحاظ ذهنی و فیزیکی به آن وابسته می‌شود و قطع یک باره قهوه باعث می‌ شود که شما بیشتر استرس داشته و عصبی باشید.

اضطراب باعث می‌شود که بیشتر عرق کنید و ضربان قلب تندتر شود و برای پوست خوب نیست. به همین دلیل تولید کورتیزول در بدن تحریک می‌‌شود که هورمون استرس است و روی منافذ پوستی اثر می‌‌گذارد و باعث تولید چربی شده و منافذ پوست را می‌بندد، جوش های سرسیاه ایجاد می‌کند و پوست شما چرب به نظر می‌رسد.

مشکلات پوستی

استرس و اضطراب جزو بدترین دشمنان پوست هستند و باعث پیری زود هنگام پوست خواهند شد.

حساس شدن دندان

یکی از رایج ترین علائم ناخوشایند ترک ناگهانی قهوه، حالت تهوع است. به هم ریختگی وضع گوارش و حالت تهوع باعث می‌شود که شما بالا بیاورید و همین ممکن است که روی دندان‌ها اثرگذار باشد. نوشیدن قهوه خودش می تواند عاملی برای ایجاد لک روی دندان‌ ها و زرد شدن آن‌ها باشد اما ترک ناگهانی آن هم برای سلامت دهان مناسب نیست.

ایجاد سرگیجه

هنگامی که تصمیم بگیرید به یک باره آن را کنار بگذارید، بدن دیگر زمان ندارد تا خودش را با این تغییرات سازگار کند و در نتیجه با سرگیجه، این شوک را نشان می‌دهد. این علائم معمولاً تا ۹ روز وجود دارد تا بدن بتواند خودش را با این تغییرات سازگار کند.

کاهش تمرکز

کافئین باعث می‌شد که میزان آدرنالین(شادی) در بدن شما افزایش پیدا کند و فشار خون تان بالا برود و مغز تحریک شود. هنگامی که تصمیم بگیرید قهوه را کنار بگذارید، احتمالاً تمرکزتان دچار مشکل می گردد و بدن در نهایت بدون قهوه نمی‌تواند تمرکز کند.

انتهای مطلب

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x