قالیباف به جنگ با پایداری چی ها ادامه می دهد یا تسلیم می شود؟
آینده قالیباف نیز به دلیل سردرگمی در تعریف تفکر و رویکرد او در فضای سیاسی نامشخص است.
به گزارش تلنگر؛ سالهاست که با قالیبافی روبهرو هستیم که گرچه بهاندازه اصولگرایان تندرو نیست، اما شخصیت سیاسیاش بهگونهای در نوسان است که اصولش در فضای سیاسی کشور مشخص نیست.
به همین دلیل است که به نظر بنده آینده سیاسی او نیز مشخص نیست و کهنه سرباز سیاست زده نظام نیز به دلیل سردرگمی در تعریف تفکر و رویکردشان در فضای سیاسی در حال از دست دادن موقعیت ها و جایگاهش است.
در واقع به نظر می رسد در حال حاضر چند ر پیش روی محمد باقر قالیباف قرار دارد:
همان مسیر قبلی را ادامه دهد و با تکیهبر همان دوستان، احتمالاً در برابر جریان رادیکال و نسل جدید اصولگرایی که میخواهد از ریشسفیدهای ریشهدار خود فراتر برود بایستد. او قدرت ارائه خود را ازدستداده است (اگرچه سبک او با آنها متفاوت است، اما رویکرد او به این جریان سنتی نزدیکتر است) که احتمالاً به معنای پایان زندگی سیاسی او است.
در کنار این موضوع او ممکن است دوباره مسیر تغییر یاران را پیش بگیرد و مسیر جدیدی را در راستای جبهه پایداری و همفکرانش تعریف کند که گرچه بقای آن را تضمین میکند، اما از جرگه آن سیاستمدارانی که جریانهای دیگر نیز آن را بهعنوان یک گزینه میدانند (که هنوز هم خطر اعتماد به او را باور دارند) حذفشده است.
۳- برای مقابله با جریان مخرب خود به جریان رقیب باقیمانده در مجلس (اصلاحطلبان معتدل و حداقلی) بپیوندد تا سیاست خود را در مسیری دیگر (مثل لاریجانی) ادامه دهد.
در واقع امروز واضح تر از قبل مشخص است که قالیباف در دوراهی مانده است. او نه می تواند از نمایندگی استعفاء دهد نه جایگاه قبلی را دارد. حتی بعید به نظر میرسد آقای رئیس مجلس با شروع دور جدید دوباره روی کرسی ریاست بنشیند.
انتهای مطلب/ ا.م