مجلساخبار

مجلس به وزیر اقتصاد اعتماد نکرد! / همتی برکنار شد

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با طرح استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد موافقت کردند و وی از دولت رفت.

به گزارش تلنگر؛ بررسی طرح استیضاح عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصاد و دارایی در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت و ابتدا نمایندگان موافق و مخالف استیضاح نقطه نظرات خود را درباره استیضاح اعلام کردند.​

پس از آن مسعود پزشکیان رئیس جمهور به دفاع از وزیر اقتصاد پرداخت و در ادامه عبدالناصر همتی نیز از عملکرد خود دفاع کرد.

بنابراین گزارش، در نهایت استیضاح به رأی نمایندگان گذاشته شد که از مجموعه 273 رای، 182 نماینده با استیضاح همتی موافقت کردند، 89 نفر به آن رای مخالف دادند و تعداد آرای ممتنع و باطله نیز هر کدام یک رای بود.

نمایندگان مجلس می‌توانند در مواردی که لازم می‌دانند هیئت وزیران یا هر یک از وزرا را استیضاح کنند، استیضاح وقتی قابل طرح در مجلس است که با امضای حداقل 10 نفر از نمایندگان به مجلس تقدیم شود. هیئت وزیران یا وزیر مورد استیضاح باید ظرف مدت 10 روز پس از طرح آن در مجلس حاضر شود و به آن پاسخ گوید و از مجلس رأی اعتماد بخواهد. در صورت عدم حضور هیئت وزیران یا وزیر برای پاسخ، نمایندگان مزبور درباره استیضاح خود توضیحات لازم را می‌دهند و در صورتی که مجلس مقتضی بداند اعلام رأی عدم اعتماد خواهد کرد. اگر مجلس رأی اعتماد نداد هیئت وزیران یا وزیران یا وزیر مورد استیضاح عزل می‌شود. در هر دو صورت وزرای مورد استیضاح نمی‌توانند در هیئت وزیرانی که بلافاصله بعد از آن تشکیل می‌شود عضویت پیدا کنند.

انتهای مطلب / ف.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محسن
23 روز قبل

جالبه که مخالفین استیضاح دچار یک پارادوکس ذهنی هستند، اگر محور استدلال مخالفین را بپذیریم که بی وزیر شدن کشور در این شرایط به مصلحت نیست، پس تلویحا پذیرفته ایم که وزیر در بروز مسائل و مشکلات و یا حل آنها نقش کلیدی دارد، اگر غیر از این است که البته در مورد نرخ ارز و وضعیت اقتصادی این ادعا را دارند که وابسته به یک وزیر نیست، پس با رفتن ایشان و حتی خالی بودن وزارتخانه اتفاق خاصی صورت نگرفته و نباید زیاد نگران باشیم!!!!

دکمه بازگشت به بالا
1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x