در متن جامعه

6 روش معجزه آسا درمان جوش های زیرپوستی

جوش های زیرپوستی به ویژه در تابستان می توانند باعث آسیب به پوست و کلافگی افراد شود. در ادامه به راه های درمان جوش های زیرپوستی خواهیم پرداخت.

به گزارش تلنگر؛ جوش‌ های زیرپوستی از ترکیب چربی، آلودگی و باکتری‌هایی که در سطح پوست جمع شده‌اند به وجود می آید. این جوش‌ها بر خلاف جوش‌های دیگر به بیرون از سطح پوست راهی نداشته و کاملاً بسته هستند. معمولاً پوست ناحیه‌ای که درگیر جوش زیر پوستی شده‌ است، در اثر التهاب و درد جوش قرمز می‌شود.

راه های درمان جوش های زیرپوستی

جوش‌های زیرپوستی با گذشت زمان و به‌مرور رفع می‌شوند؛ اما اگر می‌خواهید از روش‌های خانگی به‌منظور رفع سریع‌تر این جوش‌ها استفاده کنید، باید بدانید که تداوم در انجام راه‌های درمانی مهم‌ترین نکته است. در ادامه بهترین روش‌های خانگی از بین بردن جوش زیر پوستی را بررسی خواهیم کرد.

کمپرس آب گرم

استفاده از کمپرس آب گرم درد ناحیه ورم را کاهش می دهد. گرما باعث باز شدن منافذ پوست و نزدیک شدن جوش ها به سطح پوست می شود. هنگامی که یک جوش باز می شود، سلول های مرده و چربی پوست از بین می روند و با خروج باکتری از جوش، جوش زیر جلدی به آرامی از بین می رود.

برای استفاده از این روش ابتدا یک حوله را در آب گرم قرار دهید و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را روی صورت و محل جوش زیر پوست قرار دهید. این کار را ۳ تا ۴ بار در روز انجام دهید تا زمانی که آکنه زیر پوستی به سطح پوست برسد. بعد از استفاده از کمپرس آب داغ را با دست تکان ندهید. پس از انجام این عمل توصیه می شود جوش و اطراف آن را با پنبه آغشته به الکل ضدعفونی کنید و تا زمانی که جوش از بین نرفت از لوازم آرایشی استفاده نکنید.

استفاده از چسب آکنه برای جوش

برچسب آکنه مانند چسب زخم بوده و آن را باید به‌صورت مستقیم روی جوش موردنظر قرار دهید. این برچسب با از بین بردن باکتری و آلودگی‌ها جوش‌های زیر پوستی را نابود می‌کند. برچسب آکنه دارای مواد تشکیل‌دهنده‌ای مانند اسید سالیسیلیک است که به از بین بردن هرچه سریع‌تر جوش کمک می‌کند.

راه های درمان جوش های زیرپوستی

جوش شیرین

یکی از درمان‌های خانگی آسان برای از بین بردن جوش های زیرپوستی، جوش شیرین است. استفاده از این ماده باعث لایه برداری پوست شده و راهی برای خروج چربی و سلول‌های مرده فراهم می‌شود. یکی از مزایا استفاده از جوش شیرین، کاهش التهاب و درد ناشی از انواع جوش‌های زیرپوستی است. برای از بین بردن جوش های زیرپوستی ابتدا باید به این ماده کمی آب و آب‌لیمو اضافه کنید تا خمیری سفت ایجاد شود.

پس‌ از شستن کامل پوست خود، خمیر را به ناحیه دارای جوش زیرپوستی بمالید و چند دقیقه صبر کنید. پس‌ از خشک شدن خمیر روی پوست، صورتتان را با آب ولرم بشویید. برای نتیجه بهتر توصیه می‌شود این کار را ۲ بار در روز انجام دهید. توجه داشته باشید که جوش شیرین نباید بیشتر از چند دقیقه روی پوست بماند؛ زیرا باعث حساسیت و خشکی بیش ‌از اندازه پوست صورت می‌شود.

استفاده از یخ

یخ یکی از بهترین انتخاب‌ها برای درمان سریع جوش زیر پوستی محسوب می‌شود؛ چراکه باعث کاهش التهاب و درد ناحیه موردنظر خواهد شد. یخ با منقبض کردن غدد چربی، میکروب‌های درون جوش و چربی اضافه را از پوست بیرون می‌ریزد. تنها کافی است یخ را روی یک پارچه گذاشته و روی ناحیه جوش زیرپوستی قرار دهید؛ چند ثانیه آن را نگه‌ داشته و سپس بردارید. با گذشت چند دقیقه مجددا مراحل گفته‌ شده را تکرار کنید تا پس‌ از چند روز جوش‌های زیرپوستی رفع شود.

راه های درمان جوش های زیرپوستی

نمک سولفات

در حین استفاده از نمک سولفات برای از بین بردن جوش های پوست، یک قاشق نمک را با نصف پیمانه آب داغ مخلوط کنید تا نمک کاملا در آب حل شود. سپس از پنبه یا پارچه تمیز استفاده کنید و محلول آماده شده را روی صورت خود بمالید، تا زمانی که محلول روی پوست خشک نشود. پس از خشک شدن محلول روی صورت، پوست خود را با آب ولرم بشویید. برای درمان جوش باید ۲ تا ۳ عدد توت در روز مصرف کرد.

راه های درمان جوش های زیرپوستی با روغن درخت چای

روغن درخت چای گاهی اوقات جایگزین خوبی برای آنتی بیوتیک ها و مواد شیمیایی تجویز شده است. شما همچنین می توانید از محصولات با روغن درخت چای استفاده کنید. اما باید حداقل ۵ درصد روغن درخت چای داشته باشد. توجه داشته باشید که باید ۲ بار در روز از این روغن استفاده کنید تا زمانی که آکنه زیر پوستی شما کاملا برطرف شود.

ابتدا روغن درخت چای را با روغن های پایه مانند نارگیل، جوجوبا و زیتون به نسبت یک به یک مخلوط کرده و رقیق کنید. پس از رقیق شدن، مخلوط آماده شده را زیر پوست روی محل جوش قرار دهید و یک شب تا صبح صبر کنید تا روی پوست شما بماند. سپس محل را بشویید.

انتهای مطلب/م.ع

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x