
به گزارش تلنگر؛ آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی امروز در راهپیمایی 22 قم در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک این روز به رهبر معظم انقلاب و ملت انقلابی ایران اظهار داشت: خداوند را شکر میکنم که هر سال مردم انقلابیتر از گذشته در راهپیمایی حضور پیداکرده و دشمن را مأیوس میکنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود:هرسال بینش و آگاهی مردم به هدایتهای رهبری و عداوت و دشمنی استکبار بالاتر میرود و حضور جدیتر مردم خصوصاً نسل جوانان را شاهد هستیم.
وی با اشاره به تقارن راهپیمایی 22 بهمن با چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی گفت: این همزمانی برای مردم انگیزه ایجاد کرده تا نسبت به انقلاب اسلامی و راه و اهداف شهدای والا مقام احساس دین بیشتری کنند.
آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه این تقارن، مردم را نسبت به حفظ ارزشها و اهداف مقدس انقلاب اسلامی پایدارتر و مقاومتر کرد، خاطرنشان کرد: امیدوارم حضور مردم در این راهپیمایی، دشمنان انقلاب اسلامی ایران را ذلیلتر کند و انقلاب به پیروزی نهایی برسد.