به گزارش تلنگر ؛بر اساس تحقیقات انجام شده در در مورد علوم تغذیه هر چه میه موز سیاه تر و رسیده تر باشد از نوعی ماده ضد سرطان برخوردار است.
نقاط سیاهروی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلولهای تومور و سرطان کمک میکند. موزها میزان زیادی فیبر دارند، افزون بر این دارای فیبر بیشتری هستند که برای حفظ سلامت بدن مفید است.
موزهای لکهدار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزهآسایی برای سلامت قلب مؤثر است. پتاسیم به تنظیم فشارخون کمک میکند و میتواند در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی داشته باشد.
موزیک میوه بسیار انرژی است. میزان زیادی کربن و آب دارد و غنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم میکند.
موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلکس مؤثر است. پتاسیم بالای موجود در آن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح (پ. ماش) خون خنثی میکند.
موز حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام تریپتوفان است که به تقویت حافظه کمک میکند. علاوه بر این خوردن موز باعث تولید سروتونین میشود که باعث تقویت روحیه شده انسان را از حالت افسردگی درمیآورد و این خاصیت در موزهای سیاه بیشتر است.
به دلیل میزان بالای فیبری که موز دارد، بسیار در فرایند هضم غذا مؤثر است. همچنین به دلیل داشتن پوتین (کربوهیدراتی محلول در آب که در برخی میوههای رسیده وجود دارد) موجب درستکار کردن سیستم گوارش میشود.
به دلیل غنی بودن موز از ویتامینهای گروه ب، خوردن موز میتواند بعضی از این احساسات و حالات روحی و عصبی را مهار کند و همچنین به دلیل داشتن مقدار فراوان پتاسیم میتواند در کنترل قند خون که یکی از دلایل استرس و حالات عصبی است، بسیار کمککننده باشد.