به گزارش تلنگر؛ در قهوه آمریکانو، آب به شکلی ملایم اسپرسو را تضعیف می کند و حجم قهوه ی بیشتری طعم اسپرسو به شما می دهد.
طرز تهیه آمریکانو
ممکن است از روی ظاهر آمریکانو اینطور به نظر برسد که فقط باید آب داغ را به اسپرسو اضافه کنید، اما دستورالعمل آمریکانو بیش از این ها را شامل می شود مخصوصاً برای برخی از عاشقان قهوه.
و تفاوت بین قهوه آمریکانو و قهوه معمولی آشکار خواهد شد.
نکته: دستورالعمل قهوه آمریکانو مراحل بیشتری دارد است
برای دستور قهوه آمریکانوی خود به موارد زیر نیاز دارید:
دانه های قهوه یک چیز شخصی هستند.
برای درست کردن یک آمریکانوی خوب، به دانه های قهوه خوب نیاز دارید.
در حالی که درست کردن یک آمریکانو عملاً اسپرسو را رقیق می کند، به نظر می رسد که این روند هر گونه عیب و نقص در قهوه را آشکار می کند، بنابراین دانه ی قهوه ای را تهیه کنید که می دانید دوستش دارید.
دانه های خود را اندازه گیری کنید. بیشتر مردم آمریکانو را بیش از یک شات درست می کنند.
توصیه می شود که برای شات دوتایی اندازه گیری کنید (14-18 گرم قهوه). اگر طرفدار آمریکانو هستید، یک شات برایتان کافی نیست.
این مرحله به دانه های قهوه شما، دستگاه اسپرسو و خصوصیات آن و همچنین ترجیحات شخصی شما برای اینکه چقدر ریز آسیاب کنید بستگی دارد.
به طور کلی، توصیه می شود که برای آمریکانو دانه ها را کاملاً ریز و مناسب دستگاه اسپرسوسازتان آسیاب کنید.
هنگامی که برای اولین بار ریز آسیاب کردن را شروع می کنید، ممکن است نگران شوید که دانه ها زیادی ریز آسیاب شده اند، اما مشکلی نیست! نگران نباشید. اگر قهوه به سختی از پورتافیلتر اسپرسوسازتان خارج میشود ، دفعه بعدی کمی درجه آسیابتان را درشت تر کنید ، و تا به عصاره گیری نرمال برسید ، به این تغییر درجه ادامه دهید.
دستگاه آسیاب شما یک ابزار کلیدی برای درست کردن یک اسپرسوی عالی است، که آن هم گام اول برای درست کردن یک آمریکانوی عالی است.
آیا دستگاه آسیاب مناسب را – که باید یک آسیاب تیغه ای باشد – در اختیار دارید؟ اگر مطمئن نیستید، بهترین دستگاه ها را در اینجا بررسی کنید.
فشرده کردن بخش مهمی از فرایند است. امروزه بعضی از دستگاه ها به طور اتوماتیک این کار را انجام می دهند. بعضی ها هم اینطور نیستند.
اگر دستگاه اسپرسوی شما به صورت اتوماتیک این کار را انجام نمی دهد اشکالی ندارد.
چه این کار به صورت خودکار انجام شود و چه قصد دارید آن را به شیوه قدیمی انجام دهید، اکنون وقت آن فرا رسیده است.
پس قهوه آسیاب شده تان را در سبد پورتافیلتر اسپرسوسازتان بریزید و صاف کرده و با تمپر به آنرا به آرامی فشرده سازید.
فکر کنم اگر می خواهید آمریکانو درست کنید، دیگر باید بدانید که چطور آن را انجام دهید.
با این حال، با فرضیات نمی شود پیش رفت… درست است؟
پس، هنگامی که قهوه را فشرده کردید، portafilter را در جای خودش در دستگاه قرار دهید.
هر دستگاهی با دستگاه دیگر تفاوت دارد . پس هر کاری که باید برای درست کردن آن قهوه ی غنی و سیاه و طلایی انجام شود را انجام دهید.
واقعاً هیچ چیزی به خوبی عطر یک شات دوتایی از اسپرسوی تازه وجود ندارد، مگر نه؟
انگار با عطر آن شادی را وارد وجودتان می کنند.
هنگام درست کردن آمریکانو، در مورد اینکه آب داغ باید چطور باشد بحث هایی وجود دارد.
و این به ترجیحات شخصی شما بر می گردد.
اگر آب زیادی داغ باشد خنک شدن آن طول می کشد و طعم را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر بیش از حد سرد باشد کیفیت اسپرسو را کمی پایین می آورد.
به طور کلی، حدود 70 تا 85 درجه سانتی گراد جواب می دهد.
شما می توانید از کتری خود برای رساندن آب به آن دما استفاده کنید یا از شیر سماور خود به آن اضافه کنید.
نسبت آب به اسپرسو یکی از آن مواردی است که باید دستکاری اش کنید تا مطابق میل خودتان شود. به طور معمول، 1 قسمت اسپرسو را با 2 قسمت آب مخلوط می کنید.
توصیه می شود که اسپرسو را داخل آب بریزید، نه برعکس.
به نظر می رسد به این ترتیب اسپرسو بهتر با آب ترکیب می شود.
تجربه نشان می دهد که ریختن آب داخل اسپرسو طعم آن را به هم می زند. وقتی آن را داخل فنجان خود می ریزید، این کار را به آرامی انجام دهید.
عجله کردن در این فرایند اشتباه به نظر می رسد – و در این مورد هرچه آهسته تر، بهتر.
اگر یک آمریکانو یخ زده میخواهید، دستور تهیه کمی متفاوت است. به جای آب گرم، مقداری آب سرد اضافه کنید. بعد، اسپرسوی خود را در آب سرد بریزید و یخ اضافه کنید. آمریکانوی سرد برای روزهای داغ تابستان بسیار کاربردی است. ممکن است از خود بپرسید که تفاوت بین قهوه سرد آمریکانو و قهوه سرد چیست؟ آمریکانوی سرد معمولاً به صورت آمریکایی تهیه میشود و بدون شیر یا شکر خواهد بود. یک قهوه سرد میتواند تقریباً هر چیزی باشد که شما نیاز دارید و محدودیتی در تهیه آن وجود ندارد.
انتهای مطلب/م.ع