به گزارش تلنگر؛ یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی پنکیک است که به طور معمول برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود، این کیک نرم و لذیذ چون در تابه پخته می شود پن کیک نامگذاری شده است و در گروه شیرینی و دسرها قرار دارد که در کنار برش هایی از میوه، شکلات، عسل و یا شیره افرا سرو می شود و دارای محبوبیت بسیار خاصی در بین کودکان است، در این بخش قصد داریم تا طرز تهیه پنکیک ساده تابهای را به شما آموزش دهیم.
شاید برای شما جالب باشد در بریتانیا یک روز به عنوان روز پنکیک نامگذاری شده است که تقریبا ۴۰ روز بعد از عید پاک است، با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است میتوانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید و در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری پن کیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
شکر | ۲ ق غذا خوری |
نمک | ۱/۴ ق چای خوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | ۱ و ۱/۲ ق چای خوری |
مرحله اول: آماده سازی مواد پنکیک
ابتدا کره را از یخچال بیرون میآوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسهای جادار و بزرگ آرد سفید را میریزیم و در ادامه نمک، شکر و بکینگ پودر را به آن میافزاییم و مواد را با قاشق مخلوط میکنیم.
مرحله دوم: تهیه مایه پنکیک
تخم مرغ را در کاسهای میشکنیم و با چنگال هم میزنیم و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد کره ذوب شده را میافزاییم و هم میزنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیکها میشود) میتوانید مواد پنکیک را از صافی عبور دهید تا گوله آرد باز شود و مایه یکدست و صافی داشته باشید.
مرحله سوم: سرخ کردن پنکیک
سپس در تابهای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابهای که در دسترس داریم را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن در آن اسپری میکنیم.
و صبر میکنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر میداریم و داخل تابه میریزیم و خود مایه پخش میشود و به صورت دایره میشود. بالای سر پن کیک میمانیم، چون خیلی سریع سرخ میشود.
مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفرههای مانند سوزن سوزنهایی ایجاد میشود این یعنی در حال سرخ شدن است. کمی لبه آن را بر میگردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوهای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر میگردانیم.
تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود. پنکیک خیلی راحت بلند میشود و اصلا به تابه نمیچسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار میدهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده میکنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا می توانید سرو کنید.
امیدواریم از این طرز تهیه پنکیک استفاده کنید و لذت ببرید.
انتهای مطلب/ی.ن