آیا چغاله بادام همان بادام درختی است؟
چاقاله بادام همان میوه نارس بادام درختی است که با گذشت زمان به بادام کامل و خوراکی تبدیل میشود.

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که آیا چغاله بادام همان بادام درختی است؟ در این مطلب از تلنگر به بررسی پاسخ این سوال می پردازیم پس با ما همراه باشید. چغاله بادام و بادام درختی هر دو از محبوبترین خوراکیهای فصل بهار هستند که ظاهری شبیه به هم دارند. این شباهت ظاهری، بسیاری از افراد را به این سوال میاندازد که آیا این دو در واقع یکی هستند یا تفاوتهایی با هم دارند؟
آیا چغاله بادام همان بادام درختی است؟
بادام درختی و چغاله بادام هر دو از اعضای خانواده پرونوس (Prunus) هستند و در ظاهر شباهتهایی به هم دارند. با این وجود، تفاوتهای مهمی نیز بین این دو وجود دارد.
در ادامه به معرفی ویژگیهای بادام درختی و چغاله بادام میپردازیم تا به طور کامل با شباهت و تفاوتهای آنها آشنا شوید.
ویژگیهای چغاله بادام
چغاله بادام، میوهی نارس درخت بادام است و طعمی ترش دارد. پوستهی خارجی این میوه سبز و کرکدار و درون آن سفید و نرم است. مغز آبکی و نازک بادام در درون این پوستهی نرم جای گرفته است.
با گذشت زمان، پوستههای چغاله بادام سفتتر شده و مغز بادام درون آن نیز به تدریج شکل نهایی خود را پیدا میکند. چغاله بادام فقط در فصل بهار و برای مدت محدودی در دسترس است و پس از آن به بادامهای کامل تبدیل میشود.
بنابراین چغاله بادام را فقط تا زمانی که هنوز به طور کامل رشد نکرده و کال است میتوان با این نام شناخت.
ویژگیهای بادام درختی
همانطور که پیشتر ذکر شد، بادام درختی حاصل تکاملی تدریجی چغاله بادام است. این میوه مغذی، از دو پوسته مجزا تشکیل شده است:
- پوسته بیرونی: این پوسته نرم و لطیف بوده و به راحتی جدا میشود.
- پوسته درونی: این پوسته سفت و محکم است و در زیر پوسته بیرونی قرار دارد.
هستهی بادام که قسمت خوراکی و مغذی این میوه محسوب میشود، درون پوستهی درونی قرار دارد.