خانواده

بهترین غذا برای عاشقان مرغ، طرز تهیه کتلت مرغ شکم پر

کتلت مرغ شکم پر، از جمله غذاهایی است که در تمامی میهمانی و مجالس خود می توانید استفاده کنید. معمولا مرغ یک غذای پرطرفدار است و نیازی نیست با این غذا نگران میهمان سخت گیر خود باشید.

به گزارش تلنگر، کتلت مرغ شکم پر، برای کسانی که به دنبال تنوع غذایی هستند، گزینه ی بسیار خوبی است. دراین غذا مرغ و سبزیحات مختلف وجود دارد که با وجود مواد داخلیش عطر و طعم بی نظیری دارد.

معرفی کتلت مرغ شکم پر

کتلت مرغ شکم پر، ترکیبی از موادمختلف می باشد. در تهیه این غذا شما می توانید از سلیقه خودتان هم استفاده کنید. ترکیبات غذا بیشتر بستگی به ذائقه خودتان دارد. اما باز هم ما مواد میانی این غذا را به طور کامل به شما آموزش می دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید تا با درست کردن این غذا، طعم فوق العاده آن را بچشید.

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ شکم پر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
مرغ چرخ کرده ۱ عدد سینه
پیاز ۲ عدد
پاپریکا به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری به میزان کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
روغن به میزان کافی
سبزی معطر به میزان کافی
گردو آسیاب شده یک پیاله
زرشک یک پیاله
رب دو قاشق غذا خوری
قارچ یک بسته

طرز تهیه کتلت مرغ شکم پر

مرحله اول: شما ابتدا باید سینه مرغرا شسته و چرخ کنید. در این مرحله مرغرا به هر میزان که می خواهید داخل چرخ گوشت بریزید وچرخ کنید. سپس پیلز را در چرخ کن بریزید و آن را هم چرخ کنید

مرحله دوم: حالا شما آب اضافی پیاز را بگیرید و به مرغ در یک ظرف اضافه کنید. سپس بقیه مواد را ک شامل تخم مرغ، ادویه مرغ، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا؛ پودر سیر و آرد سوخاری می باشد را اضاه می کنیم. سپس به خوبی ورز می دهیم تا همه مواد با هم یک دست شود.

مرحله سوم: حالا که مواد مابه خوبی به خورد همدیگر رفتند. کنار می گذاریم تا به سراغ آماده کردن مواد داخلی آن برویم.

مرحله چهارم: در این مرحله شمت ابتدا یک پیاز را خورد کرده و به ماهیتابه اضافه می کنید. سپساجازه می دهید تا کمی سبک شود. در این زمان زرشک ها را شستهو خشک می کنیم.

مرحله پنجم: تا پیاز سبک شود بهسرعت قارچ ها را می شوییم و شروع به اسلایس کردن آن ها می کنیم. سپس قارچ رابه پیاز اضافه می کنیم و زیر آن را زیاد کرده تا قارچ آب نندازد. سپس قارچ که کمی تفت خوردف سبزی معطر شسته وخورد شده را به آن ها اضافه می کنیم.

مرحله ششم: بعد از ریختن سبزی و قارچ و کمی تفت دادن نوبت به ریختن زرشک، گردو آسیاب شده و بقیه ادویه ها می باشد. کم کم تمام ادویه هایی که لازم است مانند: نمک، فلفل سیاه،پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز را اضافه می کنیم. حواستان به اندازه ادویه ها باشد که بستگی به اندازه مواد شما دارد.

مرحله هفتم: سپس رب را اضه کرده و با هم مخلوط کرده وپس از پنج دقیقه زیر آن را می بندیم. اجازه می دهیم کمی از داغی موادی که درست کرده ایمبیفتذد و سپس ادامه می دهیم.

مزحله هشتم: در این مرحله از ترکیب مرغ چرخ کرده به اندازه کف دست برداشته و پهن می کنیم، سپس مواد میانی را که آماده کرده ایم روی آن می ریزیم. حالا مرغ را اطراف مواد جمع می کنیم مانند یک توپک تا به خوبی همه مواد داخل مرغ بماندو بیرون نریزد.

مرحله آخر: در این مرحله شما کتلت های آماده شده را درون روغنمی ریزید و اجازه می دهید با حرارت متوسط به همراه سس مرخ بپزد و جا بیفتد.

طرز تهیه سس کتلت مرغ شکم پر

شما باید هم زمان با پختن کتلتها این سس را تهیه و به آن اضافه کنید. کافی است که کمی پیاز و رغن را با هم تفت بدهید. سپس رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. پس از اینکه رب رنگ باز کرد به آندو لیوان آبجوش اضافه می کنیم  و سپس به مرغ در حال پخت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با سس کتلت خوشمزه ما به آرامی بپزد.

انتهای مطلب/آ.ع

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x