تهیه خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت) + نکات خوشمزه شدن
خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت)، مخصوص گیاه خوران است. زیرا از هیچ گونه گوشتی در این غذا استفاده نمی شود و بسیار خوش طعم و لذیذ است.
به گزارش تلنگر؛ خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت)، معمولا با برنج سرو می شود. این خورشت بدون گوشت در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد، که به شما قول می دهم. حداقل هفته ای یک بار به سراغ این غذا بروید.
معرفی خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت)
در این خورشت از بادمجان و گوجه به همراه ادویه های خوشمزه استفاده شده است. گرد و رب انمار طعم این خورشت را ملس و خوشمزه می کند. در ادامه طرز تهیه این غذا را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیهخورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت)
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
گردو | ۱۲ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
رب آلوچه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
ادویه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت)
مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و کمی در آب و نمک خیس می کنیم تا تلخی آن گرفته شود. نیم ساعت بعد بادمجان ها را خارج کرده و با دستما خشک می کنیم.
مرحله دوم: بعد از اینکه بادمجان ها خشک شدند، در ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و بادمجان ها را درون ماهیتابه چیده و درش را می گذاریم تا بپزد. حواستان باتشد که نسوزد و چند دقیقه یک بار سر بزنید.
مرحله سوم: حالا پیاز را نگینی خررد می کنیم و در ماهیتابه به همراه ادویه تفت می دهیم. کمی بعد رب انار و رب آلوچه را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس بعد از چند دقیقه گردو آسیب شده را اضافه می کنیم. وقتی خوب همه مواد مخلوط شدند، آب اضافه کرده و اجازه می دهیم تا برای یک ساعت خوب جا بیفتد.
مرحله چهارم: تا خورشت جا بیفتد، شما در ماهیتابه ای جدا گوجه ها را تفت دهید و پس از یک ساعن که خورشت شما جا افتاد، به تربیت بادمجان و گوجه ها را به خورشت اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا با هم خوب بپزند و حالا خورشت شما آمده است.
مرحله پنجم: در آخرین مرحله از خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت) باید بگوییم که این خورشت بدون گوشت را معمولا با برنج سرو می کنند، شما بنا به سلیقه خودتان به هروشی که دوستدارید، می توانید برنج را آماده کنید.
نکات خوشمزه شدن خورشت بادمجان و گوجه (خورشت بدون گوشت)
در تهیه این خورشت گوجه و بادمجان (خورشت بدون گوشت)، اگر از بادمجان های بدون دوئن استفاده کنید، خیلی بهتر است و باعث می شود طعم خورشت شما خوشمزه تر باشد.
همچنین رب انار و رب آلوچه را از عطاری ها تهیه کنید تا تازه باشد و بوی خوبی به غذای شما بدهد. در این غذا از گرو استفاده شده است که شکما می توانید، گردوی فسنجونی هم داخل آن بریزید.
انتهای مطلب/آ.ع