سیاست خارجیاخبار

سقوط رضایت عمومی از ترامپ ؛ جنگ در اولویت آمریکایی‌ها نیست

طبق تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، تنها ۴۲ درصد از آمریکایی‌ها از عملکرد دونالد ترامپ رضایت دارند.

به گزارش تلنگر؛ کارشناس شبکه 12 رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اکثریت مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند، اگر ترامپ در تصمیم خود علیه ایران اشتباه کند همه چیز را از دست می دهد.

براساس تازه‌ترین میانگین نظرسنجی‌های سراسری در آمریکا، میزان رضایت از عملکردترامپ به ۴۲ درصد رسیده است؛ در مقابل، ۵۵ درصد از پاسخ‌دهندگان اعلام کرده‌اند که از عملکرد او ناراضی هستند.

وقتی از آمریکایی‌ها سوال می‌شود که چه چیزی آنها را نگران می‌کند و اولویت‌های ملی‌شان چیست، آنها می‌گویند که دخالت نظامی در مناقشات خارجی در پایین‌ترین اولویت قرار دارد، تنها یک درصد از شرکت‌کنندگان گفته‌اند که آغاز جنگ برای حل یک مناقشه خارجی برایشان اهمیت دارد.
همچنین گزارش‌ها حاکی است حتی در میان رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه نیز اکثریت با اقدام نظامی مخالفت کرده‌اند.

ترامپ به عنوان کسی که به جلب محبت عمومی نیاز دارد، بدون شک این داده‌ها هم در محاسبات او قرار دارد. واضح است که اگر چیزی اشتباه پیش برود، دونالد ترامپ نمی‌تواند شکست را از خود دور کند.

انتهای مطلب / ز.خ

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x