خانواده

طرز تهیه باقلا قاتق اصل گیلانی در کمتر از یک ساعت

باقلا قاتق اصل گیلانی، یک خورش خوش‌عطر و گیاهی است که در کمتر از یک ساعت با ترکیب سیر، شوید و باقلا آماده می‌شود.

در این مطلب از تلنگر با طرز تهیه باقلا قاتق اصل گیلانی آشنا می شوید. باقلا قاتق، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای شمال ایران، مخصوصاً گیلان است که با طعمی خاص و عطر بی‌نظیر سیر و شوید، دل هر عاشق غذای محلی را می‌برد. این خورش گیاهی خوش‌طعم نه‌تنها ساده و سریع آماده می‌شود، بلکه سرشار از ارزش غذایی است. اگر دوست دارید در کمتر از یک ساعت یک غذای سنتی، سالم و بی‌دردسر روی سفره‌تان باشد، با ما همراه شوید تا طرز تهیه باقلا قاتق اصل گیلانی را قدم‌به‌قدم یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق برای 4 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پاچ باقلا ۴۰۰ گرم
شوید خشک ۵ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
سیر ۵ حبه
تخم‌مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه باقلا قاتق اصل گیلانی

باقلا قاتق

  1. برای تهیه باقلا قاتق رشتی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین دلیل نیاز نیست زیاد تفت داده شود.
  2. پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.
  3. حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود.
  4. پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم و چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات طلایی طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی

باقلا قاتق اصل گیلانی

  • پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواربار می توانید بخرید.
  • پاچ باقلا دو نوع است:پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له میشود.
  •  تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.
  • شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.
  • اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.
  • حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.
  • از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود.
  • این غذا با ماهی شور، زیتون پرورده، سیر ترشی، ماست و خیار سرو می شود.
  • اگر به هر دلیلی امکان استفاده از تخم مرغ را ندارید، می توانید آن را به غذا اضافه نکنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد آرا: 2

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x