طرز تهیه بولانی افغانی با تره
بولانی جزو غذاهای محبوب افغانی است که با سرعت زیادی طبخ می شود. قصد داریم در این مطلب به شما طرز تهیه بولانی افغانی با تره را آموزش دهیم.
بولانی جزو غذاهای محبوب افغانی است که با سرعت زیادی طبخ می شود. قصد داریم در این مطلب به شما طرز تهیه بولانی افغانی با تره را آموزش دهیم.
به گزارش تلنگر؛ طرز تهیه بولانی افغانی با تره بسیار ساده است. به طور کلی بولانی نوعی نان تخت است که با سبزیجاتی مانند سیب زمینی، تره فرنگی، تره، کدو یا کدو تنبل پر می شود و پخته یا سرخ می شود. بولانی یک غذای ساده و ارزان است که در افغانستان بسیار محبوب است. افغان ها بولانی را در تنور می پزند و اغلب در هنگام افطار آن را با انواع ترشی می خورند.
بولانی غذایی است که مواد اولیه آن در همه جا یافت می شود و طرفداران زیادی دارد و در شهرهای مختلف افغانستان به راحتی قابل دسترسی است.
برای تهیه بولانی افغانی با تره به مواد اولیه زیر نیاز دارید
آرد | ۳ پیمانه |
نمک | ۲قاشق چایخوری |
آب | ۱ پیمانه |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
سیر | ۲حبه |
فلفل قرمز تند | ۱عدد |
روغن | ۴قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۱۰۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
گشنیز | ۱۰۰ گرم |
تره | ۱۰۰ گرم |
جدول جزئیات طرز تهیه بولانی افغانی با تره:
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۲۱۵ |
زمان آمادهسازی | ۴۵دقیقه |
زمان لازم برای پخت | ۱۰ دقیقه |
تعداد نفرات | ۶نفر |
مراحل تهیه بولانی افغانی با تره
مرحله اول
در مرحله اول باید خمیر بولانی را آماده کنید. پس ابتدا آرد را به همراه نمک و آب داخل کاسه میریزیم و بعد مواد را با هم مخلوط میکنیم و باد دست ورز میدهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
مرحله دوم
در این بخش از طرز تهیه بولانی افغانی با تره، خمیر را برای مدت ۲۰ دقیقه به حال خود بگذارید تا استراحت کند. و در این فرصت مواد دیگر را برای بولانی آماده کنید.
مرحله سوم
سبزیها را تمیز بشویید و بعد آنها را ساطوری خرد کنید. سیر و فلفل قرمز را نیز خرد کنید و به همراه ادویهها و روغن به سبزیهای خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا نوبت خمیر است. خمیر را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید. تکهها را با وردنه را به دایرههایی با ضخامت نیم سانتیمتر تبدیل کنید.
مرحله پنجم
دو قاشق از مواد بولانی را در نصف خمیرهای دایرهای بریزید و بعد خمیر را تا کنید و لبههای خمیر را روی هم قرار دهید.
مرحله ششم
ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
مرحله هفتم
بولانیها را داخل روغن سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف سرخ شد آنها را بگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله هشتم
بولانیها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
انتهای مطلب