طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه به سبک رستورانی + عکس از مراحل
بیف استراگانف از جمله غذا های معروف روسیه است. جزو غذا های بین المللی شناخته می شود. همچنین برخی با مرغ هم آن را درست می کنند.
به گزارش تلنگر؛ طرز تهیه بیف استراگانف بر عکس اسمش بسیار راحت و آسان است و به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید. در این مقاله بهترین طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه بیف استراگانف برای 4 نفر
مواد لازم | مقدار |
گوشت گوساله | 300 گرم |
شیر | نصف لیوان |
قارچ | 100 گرم |
سیب زمینی | 3 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد |
خامه | 200 گرم |
آرد گندم | یک قاشق غذاخوری |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه به سبک رستورانی
در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهیم:
مرحله اول: تفت پیاز و گوشت
در ابتدا باید پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس زرد چوبه به مقدار خیلی کم به ان اضافه کنید زیرا که اگر مقدار زرد چوبه زیاد باشد رنگ بیف زرد می شود. دوباره تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شود. گوشت را به صورت نواری برش دهید و داخل پیاز ها بریزید و بگذارید سرخ شود. همچنین در قابلمه را ببندید و بگذارید با مقداری آب گوشت کاملا بپزد تا جایی که آب موجد تبخیر شود.
مرحله دوم: تفت قارچ
در این مرحله قارچ ها را اسلایس کنید و داخل ماهیتابه با روغن آن ها را سرخ کنید با حرارت زیاد این کار انجام دهید تا قارچ ها آب نیندازند. پس از پخت گوشت قارچ ها را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن شیر و آرد
داخل شیر سرد و خنک مقداری آرد به آن اضافه کنید. تا گلوله نشود. مدام آن را هم بزنید تا به شکل یک مایع غلیظ درآید. سپس نمک و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کنید. وقتی مواد یکدست شد، آن را داخل گوشت و قارچ بریزید و حرارت را زیاد کنید. مدام آن را هم بزنید تا شیر حباب بزند و بعد ظرف را از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم: اضافه کردن خامه
در اخرین مرحله خامه را به غذا اضافه کنید و خوب هم بزنید حالا غذای شما آماده است. در کنار غذای بیف استراگانف سیب زمینی هم سرخ کنید.
نکات طلایی طرز تهیه بیف استراگانف
- سعی کنید در این غذا از کره آب شده استفاده کنید.
- برای بهتر شدن بیف بهتره از گوشت راسته استفاده کنید.
- میتوانید به سس سفیدتان خامه اضافه کنید.
- زمانی که گوشتتان خوب پخته شده سعی کنید پیاز داغتان را بصورت پوره در آورید و بعد به گوشت اضافه کنید.
- گاهی میتوانید بجای سس سفید از پنیر پارمزان استفاده کنید.
- بهتره از عصاره هم استفاده کنید در این صورت نمک را حذف کنید.
- در کل داخل ایران تنوع زیادی در پخت این غذا دارند. گاهی برای طعم آن از شکر و آب لیمو استفاده می کنند و یا سبزیجات متنوع مخصوصا آویشن، فلفل سیاه و نمک کاربرد زیادی در این غذا دارد.