خانواده

طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه + نکات ضروری آن

تارت توت فرنگی یکی از دسر های بسیار خوشمزه است که بافت آن بسیار سبک و نرم است و از لایه های متفاوتی تشکیل شده است .

به گزارش تلنگر؛ تارت توت فرنگی را می توانید در مراسم مهمانی ها و مجالس سرو کنید. درست کردن این دسر بسیار رات است و زمان کمی از شما می گیرد.

مواد لازم خمیر تارت توت فرنگی
آرد ۱ و ¾ پیمانه
نمک ۱ پینچ
 کره ۱۱۵ گرم
پودر شکر ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شیر سرد یا آب سرد ۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم میانی تارت توت فرنگی
شکر ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۲٫۵ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
توت فرنگی ۲۰ عدد

مراحل طرز تهیه تارت توت فرنگی

تارت یک دسر بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی ها است. در ادامه مراحل طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم:

مواد اولیه طرز تهیه تتارت توت فرنگی

مرحله ۱:درست کردن خمیر تارت

برای طرز تهیه  تارت ابتدا باید خمیر آن را درست کنید.  ابتدا آرد را الک کنید و آن را پودر قند و کمی نمک در با همزن برقی مخلوط کنید.  سپس  مقداری کره را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن حالت شنی شود و مقداری آب یخ را به آن اضافه کنید تا خمیر جمع و فرم بگیرد و بافت آن منسجم شود.

مرحله دو

خمیر را از ظرف میکسر خارج کرده و چانه می­گیریم ( البته چانه گیری زمانی نیاز هست که قرار باشد ظرف تارت هایتان کوچک باشد میتوانید در یک ظرف گرد متوسط هم درست کنید ) و سپس آن هارا روی یک ظرف چیده و رویشان را با کیسه فریزرمی­پوشانیم و در یخچال قرار می­دهیم تا استراحت کند.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید  و درون ظرف مورد نظرتان آن را صاف کنید جوری که به کف و دیواره های قالب بچسبد.

مرحله ۴

فر با دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت از قبا روشن کنید تا داخلش گرم شود  روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.و قالب خمیر را در وسط فر قرار دهید.  و بگذارید ۱۵ دقیقه در فر باقی بماند.

مرحله ۵

مراحل پخت تارت توت فرنگی

در این مرحله مواد داخل تارت توت فرنگی را درست می­کنیم  برای درست  کردن آن زرده تخم مرغ را به همراه شکر ، نشاسته ذرت و وانیل درون یک کاسه می­ریزیم سپس با همزن دستی  هم می­زنیم تا ترکیب شوند.

مرحله۶

حالا شیر را درون یک شیرجوش بریزید و بگذارید گرم شود.  و آن را به مواد تارت اضافه کرده و با دور  تند همزن برقی هم می­زنیم و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم  مواد را در قابلمه می­ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می­دهیم

مرحله ۷

حالا مایه درون قابلمه را مداوم هم می­زنیم  تا مثل فرنی غلیظ شود سپس از روی حرارت برمی­داریم تا خنک شود . در حین خنک شدن چند بار هم می­زنیم تا رویه نبندد.

مرحله ۸

پس از اینکه کرم تارت خنک شد روی سطح  خمیر پخته شده تارت ریخته و با قاشق کاملا صاف می­کنیم  و درتوت فرهنگی هارا به سلیقه خودتان روی تارت بچینید و ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله۹

تارت توت فرنگی  شما آماده است از داخل یخچال در بیاورید و از قالب جدا کنید ، روی ظرف موردنظرتان بگذارید و به هر ابعادی دوست دارید برش بزنید.

نکات تکمیلی

طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
این دسر را می توانید در وعده میان وعده – دسر -سرو کنید .

انتهای مطلب/ ی.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x