طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه + نکات ضروری آن
تارت توت فرنگی یکی از دسر های بسیار خوشمزه است که بافت آن بسیار سبک و نرم است و از لایه های متفاوتی تشکیل شده است .
به گزارش تلنگر؛ تارت توت فرنگی را می توانید در مراسم مهمانی ها و مجالس سرو کنید. درست کردن این دسر بسیار رات است و زمان کمی از شما می گیرد.
مواد لازم خمیر تارت توت فرنگی | |
آرد | ۱ و ¾ پیمانه |
نمک | ۱ پینچ |
کره | ۱۱۵ گرم |
پودر شکر | ۳۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
شیر سرد یا آب سرد | ۴۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لازم میانی تارت توت فرنگی | |
شکر | ۱۵۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۴۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۲٫۵ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
توت فرنگی | ۲۰ عدد |
مراحل طرز تهیه تارت توت فرنگی
تارت یک دسر بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی ها است. در ادامه مراحل طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم:
مرحله 1:درست کردن خمیر تارت
برای طرز تهیه تارت ابتدا باید خمیر آن را درست کنید. ابتدا آرد را الک کنید و آن را پودر قند و کمی نمک در با همزن برقی مخلوط کنید. سپس مقداری کره را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن حالت شنی شود و مقداری آب یخ را به آن اضافه کنید تا خمیر جمع و فرم بگیرد و بافت آن منسجم شود.
مرحله دو
خمیر را از ظرف میکسر خارج کرده و چانه میگیریم ( البته چانه گیری زمانی نیاز هست که قرار باشد ظرف تارت هایتان کوچک باشد میتوانید در یک ظرف گرد متوسط هم درست کنید ) و سپس آن هارا روی یک ظرف چیده و رویشان را با کیسه فریزرمیپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید و درون ظرف مورد نظرتان آن را صاف کنید جوری که به کف و دیواره های قالب بچسبد.
مرحله 4
فر با دمای 180 درجه فارنهایت از قبا روشن کنید تا داخلش گرم شود روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.و قالب خمیر را در وسط فر قرار دهید. و بگذارید 15 دقیقه در فر باقی بماند.
مرحله 5
در این مرحله مواد داخل تارت توت فرنگی را درست میکنیم برای درست کردن آن زرده تخم مرغ را به همراه شکر ، نشاسته ذرت و وانیل درون یک کاسه میریزیم سپس با همزن دستی هم میزنیم تا ترکیب شوند.
مرحله6
حالا شیر را درون یک شیرجوش بریزید و بگذارید گرم شود. و آن را به مواد تارت اضافه کرده و با دور تند همزن برقی هم میزنیم و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم مواد را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم
مرحله 7
حالا مایه درون قابلمه را مداوم هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود سپس از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود . در حین خنک شدن چند بار هم میزنیم تا رویه نبندد.
مرحله 8
پس از اینکه کرم تارت خنک شد روی سطح خمیر پخته شده تارت ریخته و با قاشق کاملا صاف میکنیم و درتوت فرهنگی هارا به سلیقه خودتان روی تارت بچینید و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله9
تارت توت فرنگی شما آماده است از داخل یخچال در بیاورید و از قالب جدا کنید ، روی ظرف موردنظرتان بگذارید و به هر ابعادی دوست دارید برش بزنید.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
این دسر را می توانید در وعده میان وعده – دسر -سرو کنید .
انتهای مطلب/ ی.ر