طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی؛ دسر شیرین تابستونی
طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی، تفاوت زیادی با تیرامیسو معمولی ندارد. با فرا رسیدن روزهای گرم تابستونی جز دسرهای همیشگی می باشد. در ادامه همراه ما باشید تا بهترین روش تهیه این دسر خوشمزه را آموزش بدهیم.
به گزارش تلنگر؛ طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی در این مقاله بسیار راحت است. نیازی نیست نگران تهیه این تیرامیسو باشید. تنها کافی است که شما تمام نکات را به خوبی اجرا کنید تا یک دسر بی نظیر داشته باشید.
معرفی و طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی
با رسیدن فصل تابستان، استفاده از میوه های گرم سال در غذا و دسر زیاد می شود. تیرامیسو توت فرنگی از آن دسته از دسرهای معروف و خوشمزه برای فصل تابستان است. اسن دسر لابه های خام با بیسکوییت های مخصوص تیرامیسو به همراه توت فرنگی می باشد که شما از خوردن آن ها سیر نمی شوید.
تاریخچه تیرامیسو
تیرامیسو، که به عنوان “Trifle Tuscan” نیز شناخته می شود، یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که از منطقه ترویزو، ایتالیا سرچشمه می گیرد. ریشه های این دسر مدت ها مورد بحث بوده است، اما تحقیقات نشان می دهد که این دسر در اواخر دهه ۱۹۶۰ یا اوایل دهه ۱۹۷۰ به وجود آمده است.
اسطوره های آشکار شده منشأ تیرامیسو را به قرن ۱۷ میلادی می رساند، زمانی که یک دسر مشابه برای دوک بزرگ کوزیمو دی مدیچی سوم ایجاد شد. دوک بزرگ از استان شمال غربی توسکانا بازدید کرد که در آن این غذای مشابه به نام “سوپ دوک” نامگذاری شد.”دوک این دسر را به فلورانس ایتالیا آورد که در آنجا محبوب شد.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو توت فرنگی
توت فرنگی | ۲۵۰-۳۰۰ گرم |
بیسکوییت فینگر لیدی | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۱۰۰ میلی لیتر |
پنیر خامه ای | ۲۵۰ گرم |
خامه ترش | ۷۰ گرم |
پودر قند | ۴۰ گرم |
کاغذ روغنی | به تعداد لازم |
طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی
مرحله اول: توت فرنگی ها را شسته و کاملا درشت و گرد خورد می کنیم. سپس روی کاغذ روغنی تمام توت فرنگی ها را به ترتیب می چینیم.
مرحله دوم: سپس بیسکوییت های لید یفینگر را به شیر می زنیم تا کمی نرم شود. بعد آن ها را روی توت فرنگی می چینیم.
مرحله سوم: در این مرحله تمام مواد را که شامل: پنیر خامه ای، خامه ترش و پودر قند می باشد را در یک ظرف با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم: شما بعد از این که مواد مایع خود را آماده کردید. به آرامی با یک لیسک مواد را بر روی بیسکوییت های چیده شده لینگر فود می ریزید. حالا شما کاغذ روغنی خود را رول می کنید و برای چند ساعت در یخچال م یگذارید تا خودش را بگیرد.
نکات طلایی در تیرامیسو توتفرنگی
- به جای بیسکوییت لیدی فینگر میتواند از بیسکوییت پتیبور، تیتی تاپ و کیک استفاده کنید.
- برای تهیه دسر تیرامیسو میتوانید از میوههای دیگر مثل موز، آناناس، بلوبری، تمشک و یا مخلوط چند میوه استفاده کنید.
- دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر داخل یخچال بماند، دارای بافت منسجمتر و خوشمزهتری خواهد بود.
- اگر در تهیه دسر تیرامیسو توتفرنگی از پنیر خامهای استفاده میکنید باید بدون نمک و مزه شوری باشد.
- تیرامیسو توتفرنگی را برای مهمانی میتوانید به صورت تکنفره و در لیوانهای شیشهای درست کنید.
انتهای مطلب/آ.ع