طرز تهیه دسر لوتوس خوشمزه برای مهمانی
دسر لوتوس یک دسر بین المللی است که از کرم و بیسکوییت لوتوس درست می شود.
به گزارش تلنگر؛ دسر لوتوس به صورت لایه ای با مخلوط خامه و پنیر، بیسکوییت و کرم تهیه می شود که یکی از دسر های خوشمزه است.
طرز تهیه خوشمزه دسر لوتوس
در ادامه مراحل طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم:
مرحله اول
در ابتدای کار مقداری ازبیسکوییت لوتوس را درون آسیاب می ریزیم تا پودر شود. سپس در یک کاسه بیسکوییت پودر شده را به کرم لوتوس اضافه می کنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله دوم
مواد اولیه این دسر مخصوصا کرم لوتوس کمی سخت پیدا می شود اما می توانید از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله یک کاسه دیگر بردارید و خامه و پنیر را درو آن می ریزیم و کمی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شود. اگه فرم نگرفت به پودر خامه نیاز دارد.
مرحله چهارم
در صورتی که مواد فرم نگرفت مقداری پودر خامه به مخلوط اضافه کنید و با همزن چند دقیقه مواد را میزنیم تا فرم بگیرد. استفاده از ظرف های تک نفره برای این دسر بهتر است.
مرحله پنجم
برای شیک تر شدن دسر می توانید از ظرف های شیشیه ای دنت استفاده کنید . یک لایه از مخلوط کرم لوتوس را داخل ظرف بریزید و در لایه دوم مخلوط پنیر و خامه بریزید. یکی در میان آن را تکرار کنید.
مرحله ششم
در آخر یک بیسکوییت لوتوس برای تزیین روی دسر بگذارید می توانید با شکلات و یا ترافل های رنگی آن را تزئین کنید. سپس درون یخچال قرار دهید تا به مدت ۴ ساعت استراحت کند.
انتهای مطلب/ ی.ر