طرز تهیه دسر پاناکوتا ایتالیایی خوشمزه و شیک با طعم وانیلی + نکات مهم و عکس
پاناکوتا یکی از دسر های خوشمزه و جذاب است که می تواند برای مهمانی ها آن را سرو کنید. پاناکوتا با کمترین امکانات و در کمترین زمان ممکن تهیه می شود.

به گزارش تلنگر؛ دسر پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است. در این مقاله طرزتهیه این دسر خوشمزه را در کمترین زمان به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا وانیلی
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
خامه | ۴۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مراحل طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی
در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم:
مرحله اول: گرم کردن شیر
ابتدا در یک قابلمه مناسب 1 پیمانه شیر در آن بریزید و صبر کنید که گرم شود
مرحله دوم : حل کردن پودر ژلاتین
در این مرحله مقداری از شیر را در ظرف فلزی بریزید و آن را روی بخار سماور قرار دهید و پودر ژلاتین را اضافه کنید و به روش بنماری آن را در شیر آرام آرام حل کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن شیر به پودر ژلاتین
پس از اینک ژلاتین در شیر حل شد آن را به مابقی شیر داخل قابلمه اضافه کنید. سپس دوباره آن را روی حرار قرار دهید مدام هم بزنید توجه داشته باشید که به جوش نیاید. اگر حواستان و جوش رسید آن را از رو گاز بردارید و دوباره روی حرارت بگذارید.
مرحله چهارم: هم زدن خامه و شکر
یک کاسه مناسب بردارید و خامه صبحانه را به همرا نصف پیمانمه شکر به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک همزن برقی و با همزن دستی، خامه و شکر را آنقدر هم بزنید تا خامه شما، فرم و ساختار یکدستی به خود بگیرد.
مرحله پنجم: اضافه کردن خامه فرم داده شده به قابلمه شیر
در این مرحله خامه فرم گرفته شده را به قابلمه شیر که رو حرارت ملایم گاز است اضافه کنید و هم بزنید، سپس 1 قاشق غذا خوری وانیل به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله ششم: ریختن مواد پاناکوتا در قالب
حالا قابلمه حاوی مواد را از روی اجاق گاز پایین بیاورید و بگذارید کمی سرد شود. همچنین قالب مورد نظر خود را هم انتخاب کنید. بعد ار کمی خنک شدن مواد را داخل قالب بریزید و بگذارید در یخچال تا سفت شود.
مرحله هفتم: آماده کردن سس میوه ای برای پاناکوتا
پس از اینکه دسر پاناکوتا سفت شد. حالا نوبت به سس میوه ای رسیده برای درست کردن سس میوها میوه دلخواه خود را فریز کنید سپس داخل میکسر بریزید و به آن پودر قند اضافه کنید تا کاملا میکس و یک ترکیب به دس بیاید
مرحله آخر
حال نوبت ریختن سس بر روی دسر خوشمزه تان است.
نکات مهم در طرز تهیه دسر پاناکوتا
- اگر با محدودیت زمان و امکانات مواجه هستید، می توانید پودر آماده پاناکوتا را تهیه کنید و با آن پاناکوتا درست کنید.
- پاناکوتا انواع طعم های شکلاتی، زعفرانی ، توت فرنگی و … دارد.
- شیر و خامه را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید.
- اگر در مرحله گرم کردن شیر،اشتباهی شیر جوشید اجازه دهید شیر خنک شود و دوباره آن را گرم کنید.
- به جای پودر ژلاتین میتوانید از ورق ژلاتین استفاده کنید.
- اگر رژیم گیاهخواری دارید، پاناکوتا را با شیر سویا، شیر بادام یا شیر نارگیل درست کنید.
- برای اینکه پاناکوتا خیلی پرکالری و چاق کننده نباشد از شیر و خامه کم چرب استفاده کنید.
- برای پاناکوتا از قالب خیلی عمیق استفاده نکنید زیرا خارج کردن از قالب سخت میشود و شکل پاناکوتا بهم میریزد.
- پاناکوتا را می توان به همراه ژله نیز درست کرد. که یک دسر بسیار خوشمزه و جذاب است.
- طرز تهیه پاناکوتا که به آموزش آن پرداختیم، برای چهار نفر مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.
- هر ورق ژلاتین و هر قاشق چایخوری استاندارد شیرینیپزی پودر ژلاتین، معادل ۳ گرم است. برای هر یک گرم پودر یا ورق ژلاتین به ۵ برابر آب نیاز دارید. یعنی به طور مثال برای ۱۲ گرم پودر یا ورق ژلاتین به ۶۰ گرم آب احتیاج دارید.
انتهای مطلب/ ی.ر