خانواده

طرز تهیه رشته پلو مجلسی شب عید؛ یک سفره رنگین و خوشمزه

رشته ‌پلو مجلسی شب عید یک غذای خوشمزه و رنگین است که با برنج، رشته پلویی، مرغ و ادویه‌جات خوشبو تهیه می‌شود و سفره عید را زیبا و لذیذ می‌کند.

در این مطلب از تلنگر شما را با طرز تهیه رشته پلو مجلسی شب عید آشنا خواهیم کرد. رشته پلو یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت‌های خاص مانند شب عید سرو می‌شود. این غذا با طعم دلپذیر و رنگ‌های جذاب، نه تنها در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد بلکه برای مهمانی‌های عید نیز گزینه‌ای عالی است.

مواد لازم برای تهیه رشته ‌پلو مجلسی

مواد لازم مقدار
برنج ۲ پیمانه
رشته پلویی ۱ پیمانه
مرغ (سینه یا ران) ۴ تکه
پیاز بزرگ ۱ عدد
کره یا روغن ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ½ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
خلال بادام یا پسته برای تزیین
کشمش ½ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه رشته پلو مجلسی

طرز تهیه رشته ‌پلو مجلسی

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

  1. ابتدا برنج را در آب سرد بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت خیسانده تا نرم شود.
  2. رشته ‌پلویی را نیز در مقداری آب جوش به مدت ۵ دقیقه پخته و سپس آبکش کنید.
  3. مرغ‌ها را شسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید. پیاز را نیز رنده یا خرد کرده و کنار بگذارید.
  4. زعفران را دم کرده و آماده کنید.

مرحله دوم: پخت مرغ و پیاز

  1. در یک قابلمه بزرگ، کره یا روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
  3. مرغ‌ها را به پیاز اضافه کرده و آن‌ها را با نمک، فلفل و دارچین به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند.
  4. سپس کمی آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ‌ها پخته و نرم شوند.

مرحله سوم: آماده‌سازی رشته ‌پلو

رشته ‌پلو با مرغ مجلسی

  1. در یک قابلمه دیگر، آب را به جوش آورید و سپس برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا کمی نرم شود. سپس رشته ‌پلو را اضافه کرده و آن را با برنج مخلوط کنید.
  2. هنگامی که برنج و رشته ‌پلو تقریباً پخته شد، آن‌ها را آبکش کنید.
  3. در قابلمه‌ای جدید، مقداری کره یا روغن بریزید و برنج و رشته ‌پلو را لایه‌لایه در قابلمه ریخته و در میان هر لایه مقداری زعفران دم کرده بریزید.

مرحله چهارم: سرو و تزیین رشته ‌پلو

  1. پس از اینکه رشته ‌پلو آماده شد، مرغ‌ها را به همراه پیاز و کمی از آب مرغ، روی برنج بچینید.
  2. در یک تابه کوچک، کشمش و خلال بادام یا پسته را در کره تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. رشته ‌پلو را در ظرف سرو بریزید و با کشمش و خلال بادام یا پسته تزیین کنید.

نکات طلایی برای تهیه رشته ‌پلو مجلسی شب عید

طرز تهیه رشته ‌پلو

  • برای طعم بهتر، می‌توانید مرغ را با زعفران و کمی آبلیمو مزه‌دار کنید.
  • در صورت تمایل، از مقداری برگه زردآلو یا خرما برای تزیین استفاده کنید.
  • بهتر است برنج رشته ‌پلو به خوبی آبکش شود تا دانه‌های آن از هم جدا شوند و بافت خوبی پیدا کند.

سخن آخر

رشته ‌پلو مجلسی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌تواند سفره شب عید شما را رنگین و پر از طعم‌های لذیذ کند. با استفاده از مواد اولیه ساده و کمی دقت در تهیه، می‌توانید این دسر خوشمزه و مجلسی را به راحتی درست کنید.

انتهای مطلب / ف.ر

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x