طرز تهیه رولت مرغ رستورانی مخصوص مهمانی ها + عکس
رولت مرغ یکی از انواع غذا های ساده و بسیار شیک بین المللی است که مناسب مهمانی ها و مجالس است.

به گزارش تلنگر؛ رولت مرغ یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید در خانه آن را تهیه کنید، همچنین رولت مرغ دستور پخت ساده ای دارد.
مواد لازم برای طرز تهیه رولت مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
هویج آبپز | ۲ عدد متوسط |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت مرغ ساده به روش رستورانی
در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد:
مرحله اول
ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را درون میکسر با چرخ گوشت می ریزیم و میکس می کنیم. برای اینکه رولتتان خشک نباشد از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت مرغ را پس از میکس کردن درون یک کاسه مناسب می ریزیم. ادامه پیاز و سیر را رنده می کنیم و بعد از گرفتن آب شان را می گیریم و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده، آرد سوخاری و مقداری نمک فلفل سیاه و زرد چوبه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق یا دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شده و حالتی چسبناک پیدا کنند.
مرحله چهارم
حالا یک لایه پلاستیک روی سطح کار پهن می کنیم. سپس روی پلاستیک را با روغن مایع چرب می کنیم، همچنین دستانمان را هم چرب می کنیم و مایع رولت را به صورت یکدست روی سطح پلاستیک پهن می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله جعفری را ساطوری خورد می کنیم و به همراه زرشک و هویج در وسط مایه رولت قرار می دهیم. سپس با کمک پلاستیک مایه رولت را به صورت رول جمع می کنیم و آن را فشار می دهیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
حالا رولت مرغ را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم. بعد از گذشت نیم ساعت از یخچال خارج کرده سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد رولت ر از بین پلاستیک خارج کنید و درون تابه قرار می دهیم. رولت را هر چند لحظه یکبار بچرخانید تا کاملا سرخ شود.
مرحله هشتم
برای تهیه سس رولت ابتدا پیاز خورد شده به صورت نگینی را تفت می دهیم تا سبک شود.
مرحله نهم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله دهم
در ادامه به مواد سس یک لیوان آب جوش اضافه کنید و منتظر بمانید به قل بیفتد سپس آن را به رولت مرغ اضافه کنید و بگذارید که کاملا مغز پخت شود.
مرحله یازدهم
پس از اینکه سس غلیظ شو رولت کاملا پخت از روی حرارت برمی داریم و به دلخواه برش می زنیم و سس را روی آن میریزیم.
سخن آخر
در این مقاله به طور کامل طرز تهیه رولت مرغ را به شما آموزش دادیم. از اینکه نظرات خود را با به اشتراک می گذارید سپاسگزاریم.
انتهای مطلب/ ی.ر