خانواده
طرز تهیه سس سزار خانگی غلیظ و رستورانی
فقط با چند ماده ساده، میتوانید سس سزاری درست کنید که طعمش از بهترین رستورانها هم بهتر است!

در این مطلب از تلنگر؛ طرز تهیه سس سزار خانگی را مرحلهبهمرحله یاد میگیرید که حتی از بهترین رستورانها هم خوشمزهتر است! اگر تا به حال طعم سالاد سزار رستورانی را چشیدهاید و از مزه بینظیر سس آن شگفتزده شدهاید، وقت آن رسیده که این طعم لاکچری را به آشپزخانه خود بیاورید! سس سزار خانگی با قوام غلیظ، عطر پنیر پارمسان و بافت کرمی، نهتنها طعم سالاد شما را متحول میکند، بلکه میتواند به یک سس همهکاره برای انواع غذاها تبدیل شود. آمادهاید راز خوشمزگی سالاد سزار را کشف کنید؟
مواد لازم برای تهیه سس سزار
| مواد لازم | مقدار |
|---|---|
| سس مایونز | 300 گرم |
| سس خردل | 100 گرم |
| زرده تخم مرغ | 2 عدد |
| پنیر پارمسان | 50 گرم |
| پوره سیر | 1 قاشق چایخوری |
| سس ورچستر | 20 گرم |
| روغن زیتون بدون بو | 100 گرم |
| نمک و فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری (ترکیبی) |
طرز تهیه سس سزار خانگی
- در اولین مرحله از طرز تهیه سس سزار خانگی، سس مایونز را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس ورچستر را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند.بعد 3 الی 4 عدد سیر را پوست می گیریم.
- حالا آنرا می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس 1 قاشق چایخوری از پوره سیر را به مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل پیاله ای اول می شکنیم و زرده و سفیده ها را جدا در کاسه ای می ریزیم.
- سپس در صورت سالم بوده زرده ها را به مواد سس می افزاییم و با همزن خوب آن ها را مخلوط می کنیم. در ادامه سس خردل را به همراه فلفل سیاه،نمک و پنیر پارمسان و روغن زیتون اضافه می کنیم و همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
- می توانید از ابتدا همگی مواد را به همین ترتیبی که اشاره کردم داخل کاسه بریزید و در آخر با گوشتکوب برقی آن ها را میکس کنید و یا داخل پارچ میکسر بریزید(روغن را بعد از اینکه مواد در میکسر ،میکس شدند اضافه کنید) و میکس شده تحویل بگیرید.
- البته می توانید از کمی آبلیمو تازه نیز در این ترکیب استفاده کنید.بعد سس آمده شده را در ظرفی می ریزیم و درب آن را می بندیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را کمی بگیرد و آنوقت می توانید سس سزار خونگی را استفاده کنید.
نوش جان!










