طرز تهیه سوشی خانگی در چند مرحله؛دستورالعملها،نکات و ترفندها
سوشی که از چین و ژاپن ریشه دارد امروزه در کشورهای مختلف محبوب شده و تهیه انواع مختلف آن مانند سوشی با جلبک یا بدون جلبک، سوشی کالیفرنیایی و سوشی با تن ماهی در منزل بسیار آسان است.
به گزارش تلنگر؛ تهیه سوشی در خانه به شما این امکان را میدهد که مواد تازه و مورد علاقه خود را انتخاب کنید و به راحتی طعم و ظاهر دلخواه خود را به آن بدهید. در اینجا دستورالعمل کامل برای تهیه سوشی خانگی به همراه جدول مواد لازم آمده است.
مواد لازم برای تهیه سوشی خانگی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
برنج سوشی | ۲ پیمانه |
آب | ۲ و ۱/۲ پیمانه |
سرکه برنج | ۱/۴ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
نوری (برگهای جلبک) | ۱۰ برگ |
ماهی تازه (مثل سالمون یا تن) | ۲۰۰ گرم |
خیار | ۱ عدد، برش داده شده |
آووکادو | ۱ عدد، برش داده شده |
هویج | ۱ عدد، برش داده شده |
سس سویا | به میزان لازم |
خمیر زنجبیل | به میزان لازم (اختیاری) |
دستورالعمل تهیه سوشی خانگی
در ادامه روشی برای تهیه یک سوشی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
آمادهسازی برنج سوشی
برنج سوشی را چند بار بشویید تا آب آن شفاف شود.
برنج و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. برنج را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا نرم و پخته شود.
برنج پخته شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و بگذارید کمی خنک شود. سپس سرکه برنج، شکر و نمک را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد بهطور یکنواخت مخلوط و نرم شوند.
آمادهسازی ماهی،خیار، آووکادو و هویج سوشی
ماهی را به نوارهای باریک برش دهید.
خیار، آووکادو و هویج را نیز به نوارهای باریک برش دهید.
رول کردن سوشی
یک جلبک نوری را روی سطح کار قرار دهید.
با استفاده از قاشق مقداری برنج را بهطور یکنواخت روی نوری پخش کنید و کمی از حاشیهها را خالی بگذارید.
نوارهای ماهی، خیار، آووکادو و هویج را بهطور یکنواخت روی برنج قرار دهید.
با کمک بامبو یا یک پارچه تمیز، نوری را به آرامی رول کنید تا سوشی به شکل استوانهای درآمده و مواد داخلی درون آن بهخوبی جمع شوند.
برش و سرو سوشی
رول سوشی را با دقت برش دهید تا تکههای کوچک و منظم بهدست آید.
سوشیها را در ظرف سرو بگذارید و با سس سویا یا خمیر زنجبیل سرو کنید.
با دنبال کردن این دستورالعمل ساده و استفاده از مواد تازه، میتوانید در خانه سوشی خوشمزهای تهیه کنید.
سخن آخر
تهیه سوشی خانگی نه تنها تجربهای سرگرمکننده است، بلکه به شما این امکان را میدهد که انواع مختلف سوشی را مطابق با سلیقه خود درست کنید. نظرات و پیشنهادات خود را درباره طرز تهیه سوشی با ما به اشتراک بگذارید. ما منتظر شنیدن ایدهها و و تجربیات شما هستیم!
انتهای مطلب / ف.ر