خانواده

طرز تهیه شربت آلوئه ورا خنک و خانگی برای روزهای داغ تابستان

شربت آلوئه‌ورا نوشیدنی‌ای خنک، سالم و سرشار از خواص است که در روزهای گرم تابستان، بهترین انتخاب برای رفع عطش و تقویت بدن به شمار می‌آید.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه شربت آلوئه ورا را به روشی ساده و سریع آموزش می‌دهیم تا بتوانید در خانه، با چند ماده اولیه سالم، یک نوشیدنی تابستانی بی‌نظیر تهیه کنید.

شربت آلوئه‌ورا یکی از نوشیدنی‌های سالم، پرخاصیت و خنک‌کننده‌ای است که در روزهای گرم سال، عطش را فرو می‌نشاند و طراوتی دل‌انگیز به بدن می‌بخشد. این نوشیدنی گیاهی بافتی ژله‌ای و طعمی ملایم دارد و علاوه بر رفع تشنگی، به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و شادابی پوست کمک می‌کند. اگر به دنبال یک جایگزین طبیعی و متفاوت برای نوشیدنی‌های صنعتی و پرقند هستید، شربت آلوئه‌ورا انتخابی عالی و خانگی برای شماست.

مواد لازم برای شربت آلوئه ورا با عسل

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آلوئه ورا 1 برگ
آب پرتقال یا عصاره لیمو ترش 1 عدد
آب 4 لیوان
عسل 5 تا 6 قاشق غذاخوری
تخم ریحان و گلاب (در صورت تمایل) به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه شربت آلوورا با عسل

 شربت آلوئه ورا

برای بهره مندی از خاصیت شربت آلورا کافی است مراحل زیر را با دقت و به ترتیب دنبال کنید:

  1. ابتدا برگ آلوئه ورا را به صورت عمودی در یک ظرف قرار داده و اجازه دهید تا صمغ زرد تیره‌ای شکل آن خارج شود. این صمغ که به آن آلولاتکس گفته می‌شود، به شدت ملین بوده و ممکن است سیستم گوارش شما را به هم بریزد و باید از آلوئه ورا جدا شود. سپس مقداری آب روی آن بریزید و از بالا تا پایین برگ را دست بکشید تا تمیز شود.
  2. برگ را خشک کنید و روی سطحی صاف قرار دهید، سپس به وسیله یک پوست کن یا یک کارد آشپزخانه تیز، لایه رویی برگ را جدا کنید تا به ژل بی رنگی که در داخل آن است، برسید. ژل را به کمک چاقو از برگ جدا کنید. می‌توانید با قاشق ژل‌هایی را هم که به پوست برگ باقی مانده بردارید.
  3. حالا که به مواد ژله‌ای آلوئه ورا دسترسی پیدا کردید، می‌‌توانید آن را در اندازه‌های دلخواه خودتان برش دهید. در ادامه عصاره لیمو ترش را به همراه آب و عسل داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
  4. به مرحله آخر از طرز تهیه شربت آلوورا رسیدیم. توصیه می‌کنیم برای اینکه طعم آلوئه ورا بهتر در شربت حس شود، آن را به قطعات خیلی کوچک برش دهید. قطعات آلوورا را به اندازه مساوی داخل 4 لیوان ریخته و ترکیب عسل، آب و عصاره لیمو ترش را به لیوان‌ها اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید تخم ریحان و گلاب را نیز به این ترکیب بیفزایید و از عطر و طعم این نوشیدنی در فصل گرما لذت ببرید.

مواد لازم برای طرز تهیه شربت آلوئه ورا بدون شکر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برگ آلوئه ورا متوسط 1 عدد
آب لیمو ترش 1 فنجان
تخم شربتی نصف تا یک قاشق غذاخوری
عرق بهار نارنج یک چهارم لیوان

مراحل طرز تهیه شربت آلوورا بدون شکر

شربت آلوئه ورا

مقدار مواد بالا برای درست کردن حدود یک پارچ دو لیتری شربت آلوئه ورا کافی است. برای تهیه این شربت لازم است در ادامه مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. سخت ترین قسمت تهیه این شربت ، جدا کردن ژل آن می‌باشد. برای این کار ابتدا برگ‌ها را از عرض برش دهید و آن‌ها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. این کار باعث می‌شود ژل آن راحت‌تر جدا شود. بعد از آن قطعات آلوئه ورا را با آب سرد بشویید تا مایع زرد رنگ آن‌ها جدا شود. برای شستشو می‌توانید از مخلوط سرکه سفید و آب نیز استفاده کنید.
  2. ژل آلوئه ورا به محض جدا شدن از برگ خاصیت خود را از دست می‌دهد؛ به همین دلیل بهتر است به محض آماده شدن آن را به همراه آب لیمو داخل میکسر بریزید تا کاملا له شود. میزان آبلیمو به ذائقه شما بستگی دارد و اگر می‌خواهید که شربتتان ترش باشد، باید از مقدار بیشتری آبلیمو استفاده کنید.
  3. آخرین مرحله از طرز تهیه شربت آلوورا بدون عسل و شکر است. در این مرحله، برای رقیق شدن شربت می‌توانید از مقداری آب و یخ نیز استفاده کنید. در پایان تخم شربتی شسته شده را به همراه عرق بهار نارنج به شربت بیفزایید. شربت را در لیوان مدنظر خود ریخته و با تکه‌های میوه تزئین کنید.

نکات طلایی برای شربتی عالی و خوش طعم

شربت آلوئه ورا

  • یکی از مهم‌ترین عوارض شربت آلورا که باید به آن توجه داشته باشیم این است که مصرف روزانه این شربت به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود؛ چرا که تعادل الکترولیت بدن شما را مختل می‌کند. این موضوع ممکن است باعث کم آبی بدن شده و به صورت تغییر رنگ ادرار ظاهر شود.
  • آلوئه ورا را می‌توانید با آب‌میوه‌های طبیعی هم ترکیب کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.
  • مصرف آلوئه ورا به صورت خوراکی موجب تقویت قوای جنسی و افزایش اسپرم سازی می‌شود. آلوئه ورا در درمان بیماری سوزاک نیز موثر است.
  • میزان شکر یا عسل کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. می‌توانید در انتها شربت را بچشید و میزان آن را کم و زیاد کنید.
  • سعی کنید تا جای ممکن از لیموترش تازه استفاده کنید؛ چرا که آبلیموهای صنعتی برای تهیه این شربت مناسب نیستند.
  • بعضی از افراد به آلوئه ورا حساسیت دارند. اگر تا به حال آلوئه ورا را به صورت خوراکی مصرف نکرده‌اید، بهتر است از نداشتن حساسیت به آن اطمینان حاصل کنید.
  • می‌توانید برای خوش طعم‌تر و زیباتر کردن شکل ظاهری شربت آلوئه ورا، از نعنای تازه استفاده کنید؛ به این ترتیب که پس از پاک کردن و شستن خوب نعنای تازه، در مرحله آخر آن را به مخلوط کن اضافه کرده و کمی میکس کنید تا نعناها ریز شوند و بعد نوش جان کنید.
  • نگران لزج بودن آلوئه ورا در شربت نباشید؛ زیرا این حالت با ترکیب شدن با آب و سایر مواد از بین می‌رود.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x