طرز تهیه شربت میوه کاکتوس خوشرنگ و خنک برای روزهای گرم
رای تهیه شربت میوه کاکتوس، کافیست مغز خوشرنگ میوه کاکتوس را جدا کرده، با شکر و آبلیمو بجوشانید و در پایان آن را صاف کنید تا به یک شربت لطیف، خنک و بینظیر برسید.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه شربت میوه کاکتوس را به سادهترین روش به شما آموزش میدهیم تا در خانه، یک نوشیدنی متفاوت و سالم را تجربه کنید. در گرمای تابستان هیچ چیز بهاندازه یک نوشیدنی خنک و طبیعی حال آدم را جا نمیآورد؛ مخصوصاً اگر آن نوشیدنی، ترکیبی از رنگ، طعم و خاصیت باشد! شربت میوه کاکتوس یا همان انجیر هندی، یکی از خاصترین و پرخاصیتترین نوشیدنیهایی است که هم با رنگ صورتی-قرمز جذابش چشمنواز است و هم با طعم ملایم و دلچسبش عطش را فرو مینشاند.
این میوه خاص که از دل طبیعت خشک و بیابانی میآید، نهتنها سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانهاست، بلکه برای تصفیه بدن، خنک شدن و تقویت سیستم ایمنی فوقالعاده مفید است.
مواد لازم برای تهیه شربت میوه کاکتوس
مواد لازم | مقدار |
---|---|
میوه کاکتوس (انجیر هندی) | ۱ کیلوگرم |
شکر | نصف پیمانه |
آب لیمو تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شربت میوه کاکتوس
دستکش ظرفشویی بپوشید و با احتیاط و با کمک چاقوی تیز، پایینتر از تیغها را برش بزنید تا تیغهای تیز کاکتوس از ته بریده شود.
میوه را از وسط و به صورت عمودی برش بزنید و با کمک قاشق، مغز قرمزش را بیرون بیاورید.
مخلوط کردن مواد:
تمام میوههایی که خالی کردید، شکر را روی آنها بریزید و با دست میوه را داخل شکر کمی له کنید.
سپس روی حرارت کم گذاشته تا شربت به قوام برسد، سپس آب لیمو تازه را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه گاز را خاموش کنید.
صاف کردن شربت:
تا شربت گرم است از الک رد کنید و با پشت لیسک صاف کنید تا هستههای سفت میوه کاکتوس از شربت جدا شود.