خانواده

طرز تهیه شربت میوه کاکتوس خوش‌رنگ و خنک برای روزهای گرم

رای تهیه شربت میوه کاکتوس، کافی‌ست مغز خوش‌رنگ میوه کاکتوس را جدا کرده، با شکر و آب‌لیمو بجوشانید و در پایان آن را صاف کنید تا به یک شربت لطیف، خنک و بی‌نظیر برسید.

در این مطلب از تلنگر، طرز تهیه شربت میوه کاکتوس را به ساده‌ترین روش به شما آموزش می‌دهیم تا در خانه، یک نوشیدنی متفاوت و سالم را تجربه کنید. در گرمای تابستان هیچ چیز به‌اندازه یک نوشیدنی خنک و طبیعی حال آدم را جا نمی‌آورد؛ مخصوصاً اگر آن نوشیدنی، ترکیبی از رنگ، طعم و خاصیت باشد! شربت میوه کاکتوس یا همان انجیر هندی، یکی از خاص‌ترین و پرخاصیت‌ترین نوشیدنی‌هایی است که هم با رنگ صورتی-قرمز جذابش چشم‌نواز است و هم با طعم ملایم و دلچسبش عطش را فرو می‌نشاند.

این میوه خاص که از دل طبیعت خشک و بیابانی می‌آید، نه‌تنها سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست، بلکه برای تصفیه بدن، خنک شدن و تقویت سیستم ایمنی فوق‌العاده مفید است.

مواد لازم برای تهیه شربت میوه کاکتوس

میوه کاکتوس

مواد لازم مقدار
میوه کاکتوس (انجیر هندی) ۱ کیلوگرم
شکر نصف پیمانه
آب لیمو تازه ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت میوه کاکتوس

 شربت میوه کاکتوس

دستکش ظرفشویی بپوشید و با احتیاط و با کمک چاقوی تیز، پایین‌تر از تیغ‌ها را برش بزنید تا تیغ‌های تیز کاکتوس از ته بریده شود.

میوه را از وسط و به صورت عمودی برش بزنید و با کمک قاشق، مغز قرمزش را بیرون بیاورید.

مخلوط کردن مواد:

تمام میوه‌هایی که خالی کردید، شکر را روی آن‌ها بریزید و با دست میوه را داخل شکر کمی له کنید.

سپس روی حرارت کم گذاشته تا شربت به قوام برسد، سپس آب لیمو تازه را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه گاز را خاموش کنید.

صاف کردن شربت:

تا شربت گرم است از الک رد کنید و با پشت لیسک صاف کنید تا هسته‌های سفت میوه کاکتوس از شربت جدا شود.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x