خانواده

طرز تهیه مربای جوانه گندم؛ مقوی، خوشمزه و سرشار از انرژی صبحگاهی

مربای جوانه گندم یک صبحانه طبیعی و انرژی‌زا است که با طعمی دلنشین، روز شما را با نشاط و سلامتی آغاز می‌کند.

در این مطلب از تلنگر قصد داریم طرز تهیه مربای جوانه گندم را به‌صورت گام‌به‌گام و کاملاً خانگی آموزش دهیم تا بتوانید با کمترین امکانات در منزل، یک مربای مقوی و خوش‌طعم برای خود و خانواده آماده کنید. اگر به دنبال یک صبحانه سالم، انرژی‌بخش و متفاوت هستید که هم طعم دلنشینی داشته باشد و هم بدن‌تان را سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی کند، مربای جوانه گندم بهترین انتخاب است! این مربای خوشمزه با خاصیت تقویت سیستم ایمنی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد گوارش، جایگزینی عالی برای مرباهای صنعتی و پرشکر است.  آماده‌اید صبح خود را با یک قاشق انرژی خالص شروع کنید؟

مواد لازم برای تهیه مربای جوانه گندم

مواد لازم مقدار
جوانه گندم ۱ لیوان
ارده ۴ قاشق غذاخوری
عسل نصف پیمانه
هل ۴ عدد
آب به میزان لازم

طرز تهیه مربای جوانه گندم

مربای جوانه گندم

  1. خیساندن گندم: در اولین مرحله از طرز تهیه مربای جوانه گندم، مقداری گندم را درون ظرفی ریخته و روی آن کمی آب بریزید. اجازه دهید گندم به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخوبی خیس بخورد.
  2. شستشو و پوشاندن با پارچه: آب گندم را خالی کنید و یک پارچه نخی مرطوب روی آن بگذارید. ظرف را در جای گرم و تاریک قرار دهید و به مدت ۱ تا ۲ روز گندم را هر روز آب پاشی کنید تا جوانه بزند.
  3. آسیاب کردن جوانه: بعد از جوانه زدن، جوانه ها را در میکسر یا غذاساز بریزید و به خوبی آسیاب کنید.
  4. تهیه شهد: در یک قابلمه متوسط، مقداری آب و عسل را با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عسل به خوبی در آب حل شود.
  5. اضافه کردن ادویه: هل ها را در قابلمه بیفزایید و می توانید کمی گلاب نیز به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.
  6. جوشاندن شهد: بعد از اینکه شهد به جوش آمد، اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام لازم را پیدا کند.
  7. اضافه کردن جوانه: جوانه های آسیاب شده را به شهد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  8. پختن مربا: مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا طعم جوانه ها به شهد نفوذ کند.
  9. اضافه کردن ارده: در مرحله آخر، ارده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.
  10. سرد کردن مربا: پس از خاموش کردن شعله، اجازه دهید مربا به دمای اتاق برسد.
  11. ریختن در شیشه: پس از سرد شدن، مربای آماده شده را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x