خانواده

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه | مرحله به مرحله

با این دستور ساده و خوش‌عطر، یاد بگیرید چگونه یک مرغ شکم‌پر مجلسی و حرفه‌ای بپزید که هم ظاهرش دل‌بر باشد و هم طعمش ماندگار!

در این مطلب از تلنگر؛ مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و حرفه‌ای را یاد می‌گیرید. هیچ چیز مثل عطر وسوسه‌انگیز مرغ شکم‌پر مجلسی نمی‌تواند فضای خانه را پر از هیجان و اشتها کند!  این غذای اصیل ایرانی، ترکیبی از رنگ، عطر و طعم است که در هر سفره‌ای، نگاه‌ها را به خود خیره می‌کند. پر از سبزی‌های معطر، آلو و گردوی خوش‌طعم که در کنار رب انار و زعفران، طعمی ملس و به‌یادماندنی خلق می‌کند. اگر دنبال غذایی هستید که هم ظاهر مجلسی داشته باشد و هم طعمی فراموش نشدنی، تا انتهای این دستور همراه ما باشید!

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر 

مواد لازم میزان لازم
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
پیاز درشت ۳ عدد
آلو بخارا و جنگلی ۱۲ عدد
لیمو ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
سیر ۴ حبه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پودر زعفران ½ قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
جعفری و گشنیز خرد شده ¼ پیمانه از هر کدام
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۱۰۰ گرم

طرز پخت مرغ شکم پر برای مهمانی

مرغ شکم پر

  1. برای تهیه مرغ شکم پر ابتدا مرغ را شسته و داخل شکم آن را تمیز کنید و چربی اضافه مرغ را بگیرید.
  2. مرغ تمیز شده را در یک ظرف مناسب بگذارید سپس یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید به همراه یک عدد فلفل دلمه ای خرد کنید و در ظرف مرغ بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه ، زعفران، آب لیمو، پودر سیر ، روغن زیتون به مرغ اضافه کنید و سعی کنید این مواد را روی مرغ ماساژ دهید.
  3. روی ظرف مرغ را سلفون بکشید و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید. تا مرغ کمی نرم تر شود و کاملا مواد به خورد مرغ برود و بوی زهم آن تا حدی گرفته شود.
  4. در یک تابه مناسب مقدار مناسبی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
  5. یک عدد پیاز را پوست بگیرید سپس بشویید در ادامه پیاز های شسته شده را خلالی نازک خرد کنید.
  6. پیاز های خلالی شده را به روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
  7. 4 حبه سیر را پوست بگیرید سپس با دنده ریز رنده سیر ها را رنده کنید.سپس سیر رنده شده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
  8. جعفری و گشنیز را بشویید سپس آن ها را ریز ریز خرد کنید.
  9. سبزیجاتی که ریز خرد کرده اید را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید.
  10. مغز گردو ها را ریز ریز خرد کنید به صورت نگینی سپس مغز گردو ها را به مواد بالا اضافه  کنید و تفت دهید.
  11. حدود یک قاشق غذاخوری پر زرشک را پاک کنید سپس زرشک ها را شسته و بخیسانید تا تمیز شود.
  12. زرشک تمیز شده را به مواد تان اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  13. آلو ها را شسته و در ظرف پر آبی بخیسانید تا تمیز شود.
  14. آلو های تمیز شده را به مایه پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  15. به میزان لازم نمک و فلفل به مایه پیاز اضافه کنید و هم بزنید.
  16. 4 قاشق غذاخوری رب انار به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد با رب انار ترکیب شود.
  17. 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شود.
  18. مرغ را از یخچال خارج کنید پس از گذشت چند دقیقه موادی که حاضر کرده اید را درون شکم مرغ پر کنید.
  19. شکم مرغ را به کمک نخ آشپزی بدوزید تا مواد از آن خارج نشود.
  20. ران های مرغ را به سمت یکدیگر بیاورید و با کمک نخ آشپزی هر دو را سفت با هم ببندید.
  21. بال های مرغ را نیز با کمک خلال دندان روی مرغ فیکس کنید.
  22. مرغ آماده شده را در روغن زیاد و با شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
  23. در قابلمه دیگر مقداری روغن به همراه کره ریخته و صبر کنید تا روغن و کره داغ شود.
  24. یک عدد پیاز درشت را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و در ادامه پیاز شسته شده را خلال نازک خرد کنید. پیاز های خرد شده را در روغن و کره داغ بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
  25. یک عدد فلفل دلمه ای را نازک خرد کنید و به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود.
  26. هویج را شسته پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه ای متوسط خرد کنید.  هویج های خرد شده را به مواد بالا اضافه کنید.
  27. گوجه ها را نیز شسته و با رنده ریز آن ها را پوره کنید.
  28. پوره گوجه فرنگی به مواد پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  29. زعفران دم کنید و آن را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا زعفران به مواد رنگ دهد.
  30. مقداری نمک و فلفل به این ترکیب اضافه کنید.
  31. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید لیمو ترش حلقه حلقه خرد شده را نیز در این مرحله به مواد تان اضافه کنید. مواد را روی حرارت متوسط بگذارید.
  32. مرغ سرخ شده را در قابلمه حاوی سس بگذارید و درب قابلمه را ببندید تا کمی مرغ بپزد.
  33. مرغ را برگردانید و لیموهای برش داده شده را نیز بردارید.
  34. پس از اینکه آب مواد قابلمه کشیده شد و مرغ پخت می توانید مرغ را سرو کنید.

نکات طلایی طرز تهیه مرغ شکم پر 

مرغ شکم پر

  • شما می توانید برای تهیه مرغ شکم پر از رب انار استفاده کنید.
  • برخی افراد برای تهیه مرغ شکم پر از سبزی های شمالی استفاده می کنند.
  • شما می توانید برای ترش مزه تر شدن مرغ شکم پر از آب نارنج نیز استفاده کنید این کاملا سلیقه ای است.
  • استفاده از گردو و سبزیجات نیز سلیقه ای است.
  • فلفل دلمه ای ، هویج و گوجه طعم و عطر بی نظیری به مرغ شکم پر شما می دهد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x