خانواده
طرز تهیه پاناکوتای طالبی خنک و خوشمزه برای روزهای گرم تابستان
پاناکوتای طالبی، دسر ساده و خنکی است که با طعم تازه طالبی و لطافت خامه، بهترین انتخاب برای روزهای گرم تابستان به شمار میرود.

در این مطلب از تلنگر با طرز تهیه پاناکوتای طالبی آشنا میشویم. دسری ساده اما خاص، که طعم تابستان را در هر قاشقش پنهان کرده است. در روزهای گرم تابستان، هیچچیز به اندازه یک دسر خنک و خوشعطر نمیتواند حالوهوایمان را تازه کند. پاناکوتای طالبی، ترکیبی دلپذیر از طراوت میوه و لطافت خامه است که با رنگ و بوی وسوسهانگیزش، هر سلیقهای را مجذوب خود میکند. این دسر ایتالیایی با طعمی ایرانیشده، گزینهای بینقص برای دورهمیها، پذیراییهای خاص یا حتی یک عصر دلچسب خانوادگی است.
مواد لازم برای پاناکوتای طالبی برای 4 تا 5 نفر
| مادهی لازم | مقدار |
|---|---|
| طالبی متوسط | ۱ عدد (نیم کیلو) |
| شیر | ۱ لیوان + ½ لیوان |
| خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
| پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
| وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
| رنگ خوراکی سبز | به دلخواه |
| شکر | ۲ قاشق غذاخوری (بسته به شیرینی طالبی) |
طرز تهیه پاناکوتای طالبی
- پودر ژلاتین را روی یک لیوان شیر بریزید و روی بخار کتری به روش بنماری حل کنید، در این مرحله به جای شیر میتوانید از آب نیز استفاده کنید. تکههای طالبی را داخل مخلوط کن بریزید.
- خامه، شکر، شیر (ٰیک دوم لیوان) و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و با مخلوط کن یا غذا ساز حسابی به هم بزنید تا مواد کاملاً یکسان و یکدست شوند.
- اگر تمایل داشتید که دسری با رنگ سبز پررنگتری داشته اشید در این مرحله میتوانید چندین قطره رنگ خوراکی سبز به مخلوط نهایی اضافه کنید.
- ته قالب را با کمک برس و مقداری روغن مایع کمیچرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید. ۶ الی ۷ ساعت درون یخچال بگذارید تا دسر شما کاملا از شکل مایع خارج شود و اصطلاحا ببندد.
- بعد از اطمینان از اینکه پودر ژلاتین به خوبی عمل کرده است با کمک چاقو اطراف دسر را از ظرف جدا کنید و آن را به ظرف دلخواه منتقل کنید. شما با میوههای مختلف میتوانید این دسر تابستانی خوشرنگ را تزیین کنید و از طعم و عطر خنک آن لذت ببرید.










