خانواده

طرز تهیه پودینگ قهوه بدون فر | ساده، سریع و خوشمزه

پودینگ قهوه بدون فر، دسری ساده، سریع و خوشمزه است که با ترکیب عطر قهوه و بافت لطیف پودینگ، تجربه‌ای شیرین و دل‌نشین را رقم می‌زند.

در این مطلب از تلنگر، با طرز تهیه پودینگ قهوه آشنا می‌شوید؛ دسری که نه تنها ظاهر جذابی دارد، بلکه با هر قاشق آن طعمی عمیق و انرژی‌بخش از قهوه را احساس خواهید کرد. وقتی عطر دل‌فریب قهوه با لطافت و نرمی پودینگ ترکیب می‌شود، نتیجه چیزی جز یک دسر رؤیایی نیست! اگر به دنبال یک دسر شیک، ساده و بی‌دردسر هستید که بدون نیاز به فر آماده شود، پودینگ قهوه بدون فر دقیقاً همان چیزی است که باید امتحان کنید. طعم دلنشین قهوه، بافت لطیف پودینگ و زمان آماده‌سازی کوتاه، این دسر را به انتخابی عالی برای مهمانی‌ها یا لحظات شیرین تنهایی تبدیل کرده است.

مواد لازم برای تهیه پودینگ قهوه (برای 5 نفر)

پودینگ قهوه

مواد لازم مقدار
بیسکوییت مادر یا پتی‌بور ۳ بسته
شیر ۲ پیمانه
شکر یک‌سوم پیمانه
موز ۲ عدد
خامه‌ی صبحانه ۱۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
نشاسته‌ی ذرت ۳ قاشق غذاخوری
قهوه‌ی غلیظ یک‌چهارم پیمانه
زرده‌ی تخم‌مرغ ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پودینگ قهوه

پودینگ قهوه

  1. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر، نشاسته‌ی ذرت و کمی از شیر در یک قابلمه ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید.
  2. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مابقی شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که هیچ گلوله‌ای از نشاسته‌ی ذرت در مایه‌ی پودینگ باقی نماند.
  3. بعد از 20 دقیقه، مایه‌ی پودینگ مانند تصویر غلیظ شده است و رد همزن روی آن باقی ماند. آن را از روی حرارت بردارید.
  4. وانیل و کره را به به مایه‌ی پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.
  5. کمی از مایه‌ی پودینگ را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس به همراه قهوه‌ی غلیظ خنک شده و خامه، به مایه‌ی پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.
  6. مایه‌ی پودینگ حاضر شده، بیسکوییت‌های پودر شده، موز خرد شده و به دلخواه شکلات رنده شده و گردو خرد شده را حاضر کنید.
  7. حالا به ترتیب پودر بیسکوییت، موز، گردو، شکلات، و مایه‌ی پودینگ را لایه لایه در ظرف سرو بریزید. در صورتی که مایل بودید دسر را در یک ظرف سرو کنید به یک قالب 20*20 نیاز دارید و دقت کنید که در آن صورت بیسکوییت را پودر نکنید.
  8. برای نتیجه و طعم بهتر، پودینگ‌ها را از شب قبل آماده کنید و در یخچال نگه دارید.

نوش جان!

 

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x