طرز تهیه کباب لاهماجون به روشی آسان و خوشمزه
طرز تهیه کباب لاهماجون؛ بسیار آسان است. این غذا با اینکه خیلی راحت درست می شود. بسیار هم خوشمزه است. این غذا اصالت ترکیه ای دارد، که شما می توانید خودتان در خانه یک غذای ترکیه ای درست کنید.
به گزارش تلنگر؛ مواد اولیه کباب لاهماجون، در هر خانه ای پیدا می شود. اگر اهل غذاهای گوشتی و لعاب دار هستید، با ما همراه باشید تا دستورالعمل یک کباب خوشمزه را یاد بگیرید.
کباب لاهماجون
کشور ترکیه به داشتن کبابهای بسیار متنوع و خوشمزه مشهور است. دونر کباب، آدانا کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب، تپسی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کبابهای لذیذ این کشور هستند.
کباب لاهماجون یکی از انواع کبابهای خوشمزه ترکی است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه مانند عراق، سوریه و لبنان نیز طبخ میشود. لاهماجون مخفف کلمه «لحم عجین» به معنای «گوشت و خمیر» است که به صورت مصطح و به عنوان «پیتزای ترکی» نیز شناخته میشود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
آرد گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
جعفری | ۵ شاخه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب فلفل یا سس تند | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | نصف فنجان |
خمیر یوفکای بزرگ یا نان لواش نازک | ۴ عدد |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کباب لاهماجون
این غذا از یک لایه خمیر گرد و نازک به همراه لایهای از مواد روی آن تشکیل میشود. لاهماجون از یک خمیر و لایه رویی تشکیل میشود که آن را داخل فر یا تنور میپزند و بعد به صورت رول شده همراه با پیاز و آبلیمو سرو میشود. ترکیب روی خمیر لاهماجون متفاوت است، اما مشهورترین آن لاهماجون گوشت است.
برای درست کردن این کباب خوشمزه و خاص ابتدا پیازها را پوست و بعد رنده کنید. پیاز رنده شده را داخل گوشت چرخ کرده بریزید، سپس جعفری خرد شده، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، سس فلفل، فلفل دلمهای و سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را به آن اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز بدهید تا مزهها با هم مخلوط شوند.
داخل یک کاسه کره آب شده را با آرد گندم و آب سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سینی فر را آماده کنید و خمیر یوفکا را روی سینی پهن کنید.
از ترکیب آرد و کره روی خمیر بمالید، سپس خمیر یا نان بعدی را روی آن بگذارید و دوباره از ترکیب آرد و کره روی آن بمالید. هر چهار خمیر یا نان را به این صورت روی هم بچسبانید؛ سپس لبهها را به سمت داخل صاف کنید تا خمیر شما یک مستطیل کامل باشد. حالا مواد گوشتی را روی نان یا خمیر بمالید و با قاشق کاملا صاف کنید.
سینی را داخل فر ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از پخت نان را رول کنید و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید و میل کنید،
انتهای مطلب/آ.ع