خانواده

طرز تهیه کمپوت آلبالو خانگی بدون خراب شدن یا کپک زدن

با رعایت نکات بهداشتی و نسبت دقیق مواد، می‌توانید کمپوت آلبالوی خانگی خوش‌طعم و ماندگاری تهیه کنید که تا ماه‌ها بدون کپک یا خراب شدن قابل نگهداری باشد.

در این مطلب از تلنگر طرز تهیه کمپوت آلبالو به‌همراه ترفندهای ماندگاری بالا و نگهداری بهداشتی را قدم‌به‌قدم آموزش می‌دهیم تا همیشه یک دسر سالم، طبیعی و خانگی در یخچالتان آماده داشته باشید. همراه ما باشید تا راز خوش‌طعم‌ترین کمپوت آلبالوی عمرتان را کشف کنید!

اگر عاشق طعم ترش و ملس آلبالو هستید، تهیه کمپوت آلبالو خانگی یکی از لذت‌بخش‌ترین کارهایی‌ست که می‌توانید در فصل تابستان انجام دهید. این کمپوت خوش‌رنگ و خوش‌طعم، نه‌تنها انتخابی عالی برای پذیرایی یا دسر کنار غذاست، بلکه با رعایت چند نکته ساده، می‌توانید آن را بدون نگرانی از خراب شدن یا کپک زدن برای ماه‌ها نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت آلبالو

کمپوت آلبالو

مواد لازم مقدار
آب آلبالو تازه ۱ کیلوگرم
شکر ۵۰۰ گرم (شکر به‌میزان نصف آلبالو)
آب ۲ پیمانه
وانیل (اختیاری) به میزان دلخواه

طرز تهیه کمپوت آلبالو در قابلمه با ماندگاری بالا

کمپوت آلبالو

راه‌های ساده و سریع برای تهیه کمپوت آلبالو وجود دارد؛ اما تجربه نشان می‌دهد که ماندگاری کمپوت در بسیاری از این روش‌ها، کم است. برای تهیه کمپوت آلبالو خانگی با ماندگاری مناسب باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  • آلبالو‌ها را شسته و هسته آن‌ها را با دستگاه هسته‌گیر جدا کرده و پهن کنید تا خشک شوند.
  • آب و شکر را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به ‌جوش بیاید.
  • شهد به‌ دست آمده را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
  • شیشه‌های کمپوت را با آب گرم و صابون بشویید.
  • شیشه‌ها را به ‌مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۰۰ درجه سلسیوس بگذارید تا استریل شوند.
  • آلبالو‌ها را در شیشه‌های کمپوت بریزید.
  • درون هر شیشه را تا سطح آلبالو‌ها با شهد پر کنید.
  • درون قابلمه‌‌ای به‌اندازه‌ای که دو سوم سطح شیشه‌ها را پوشش دهد، آب بریزید.
  • شیشه‌ها را درون قابلمه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم، آب بجوشد.
  • شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیشه‌ها درون قابلمه و داخل آب خنک شوند.
  • درب شیشه‌ها را ببندید و برای چند ساعت آن‌ها را وارونه کنید تا هواگیری شود. کمپوت آلبالو شما آماده‌ست. نوش جان!

یادتان باشد تا مادامی که درب شیشه‌ها را باز نکرده باشید، می‌توانید در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اما بعد از باز کردن باید کمپوت آلبالو را در یخچال قرار دهید و ظرف چند روز مصرف کنید.

نکات تهیه کمپوت آلبالو خانگی

کمپوت آلبالو

  • حتما از آلبالو درجه یک و رسیده برای تهیه کمپوت استفاده کنید. آلبالوهای سفت هنوز نرسیده‌اند و ممکن است باعث تلخ شدن کمپوت شوند.
  • اگر نسبت شکر به آلبالو را کمتر از یک دوم در نظر بگیرید، احتمال ترش شدن مزه کمپوت وجود دارد.
  • فراموش نکنید که در طول نگهداری کمپوت آلبالو، شیشه در معرض نور خورشید نباشد.
  • درب  شیشه‌ها را محکم ببندید تا هوا به‌درون آن راه پیدا نکند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x