خانواده

طرز تهیه کوکو بادمجان | یک شام گیاهی خوشمزه و آسان

کوکو بادمجان یک شام گیاهی ساده، خوش‌طعم و سریع‌پز است که با کمترین مواد طعمی لذت‌بخش را به سفره شما می‌آورد.

در این مطلب از تلنگر با طرز تهیه کوکو بادمجان آشنا می‌شوید. اگر به‌دنبال یک شام سبک، سالم و بدون گوشت هستید که هم سریع آماده شود و هم طعم بی‌نظیری داشته باشد، کوکو بادمجان انتخابی فوق‌العاده است! این غذای ساده‌ی ایرانی با ترکیبی از بادمجان، تخم‌مرغ و ادویه‌های دل‌خواه، می‌تواند در کمترین زمان، سفره‌ای گرم و دلچسب برای خانواده‌تان فراهم کند.

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بادمجان ۴ عدد متوسط
تخم‌مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو بادمجان

کوکوی بادمجان

  1. ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.
  2. بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم
  3. در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.
  4. سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم.
  5. مقداری روغن داخل ان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد مایه را داخل تابه می ریزیم و مایه را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ شود.
  6. بعد کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان با کدو

کوکوی بادمجان

در صورتی که می خواهید این کوکوی خوشمزه را به صورت رژیمی تر تهیه کنید می توانید برای مقدار مواد این دستور به دلخواه یک یا دو عدد کدو سبز قلمی را مانند بادمجان ها بپزید و به مواد کوکو اضافه کنید. برای اینکه کوکو خشک نشود یک عدد تخم مرغ هم اضافه کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان با سیب زمینی

برای تهیه کوکوی بادمجان با سیب زمینی ، ابتدا ۱ عدد سیب زمینی بزرگ را آبپز می کنیم، سپس پوست میگیریم و یا رنده می کنیم یا با گوشتکوب له می کنیم  به مایه کوکو اضافه می کنیم. در صورت نیاز ۱ عدد تخم مرغ نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

امداد کرمان موتور

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x