طرز تهیه کوکو سبزی بسیار خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر + عکس مرحله به مرحله
کوکو سبزی جزو غذا های پرطرفدار ایرانی است که بسیار خوشمزه است.
به گزارش تلنگر؛ طرز تهیه کوکو سبزی بسیار راحت بوده و راز خوشمزه شدن آن استفاده از سبزی تازه است. در ادامه طرزتهیه خاص این غذا را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای پخت کوکو سبزی
مواد لازم برای 4 نفر | |
مواد لازم | مقدار لازم |
سبزی (گشنیز،تره ،جعفری ،شوید،پیازچه) | 2 لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
گردوی خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک | مقدار کمی |
فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه
در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما به صورت گام به گام به شما عزیزان توضیح خواهیم داد:
مرحله اول
برای پخت کوکو سبزی ابتدا باید سبزی تازه را پاک کنید و سپس به صورت ریز خرد کنید. بعد از اینکه سبزی هارا شستین و خرد کردین سبزی را با تخم مرغ، گردوی خرد شده و نمک ادویه های دیگر ترکیب کنید.
مرحله دوم
مواد کوکو سبزی را که در ظرف ریخته اید به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود. برای این کار می توانید از هم دستی استفاده کنید.
مرحله سوم
در این مرحله ماهیتابه ای را انتخاب کنید که مناسب اندازه کوکو باشد. تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن در آن به اندازه کافی بریزید و همچنین سعی کنید از ماهیتابه تفلون استفاده کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه ماهیتابه کاملا داغ شد مواد کوکو را درون ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق آن را کف ماهیتابه صاف کنید. و در آن را ببندید تا کوکو با آرامش پخته شود. وقتی که کامل پخته شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
مرحله پنجم
زمانی که دو طرف کوکو سرخ شد آن را درون ظرف مخصوص بگذارید و میل کنید در کنار آن می توانید خیار شور و گوجه هم بخورید.
نکات مهم
- برای اینکه کوکوسبزی شما خوشمزه تر شود از زرشک و همچنین گردوی خرد شده داخل آن استفاده کنید. برای این کار گردو ها را طوری خرد کنید که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته باشند.
- در هنگام ریختن مایه کوکو ، روغن داخل ماهیتابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند.
- برای خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود،آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید. همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده کنید.
- اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر باعث یکدستتر شدن بافت کوکو سبزی میشود.
- سعی کنید سبزی کوکو را از قبل تفت دهید چون هنگام پخت فقط دو روی کوکو سرخ میشود و مواد داخل خام میماند.
- سبزی کوکو را با کره تفت دهید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.
- سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون در طعم آن تاثیر خواهد گذاشت و طعم خوبی نخواهد داشت.و حتما از سبزی تازه استفاده کنید.
- سبزی کوکو شامل گشنیز ، تره ، جعفری و شوید است و اندازه این سبزی ها با هم متفاوت است و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری وگشنیز و شوید.
- دقت کنید بیشتر از حد از گشنیز استفاده نکنید چون باعث تلخی کوکو میشود.
- کوکو را می توانید با سس ایونز هم بخورید.