خانواده
طرز تهیه کوکو کاهو ساده و سریع و خوشطعم برای شام سبک
با چند برگ کاهو و چند تخممرغ، یک کوکوی سالم، سبک و خوشطعم درست کنید که هم سریع آماده میشود و هم همه را شگفتزده میکند!

اگر دنبال تنوع در برنامه غذاییتان هستید، با ما همراه شوید تا طرز تهیه کوکو کاهو را مرحلهبهمرحله یاد بگیرید. در روزهایی که هم به دنبال یک شام سبک و سالم هستید و هم نمیخواهید زمان زیادی را در آشپزخانه بگذرانید، کوکو کاهو یک انتخاب هوشمندانه و متفاوت است! شاید تا بهحال تصور نمیکردید برگهای سادهی کاهو بتوانند به یک غذای خوشطعم و مقوی تبدیل شوند، اما با این دستور آسان و سریع تلنگر، طعم جدیدی را تجربه خواهید کرد که هم دلچسب است و هم مفید.
مواد لازم برای تهیه کوکو کاهو
مواد لازم | مقدار |
---|---|
کاهو | ۱ عدد |
تخممرغ | ۴ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
گردو | ۵۰ گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو کاهو
- ابتدا کاهو را برگ برگ می کنیم و پس از شستشو به صورت ریز خردش می کنیم.
- تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه می شکنیم و با نمک و فلفل به خوبی مخلوط می کنیم.
- سپس تخم مرغ ها را به کاهوهای خرد شده اضافه می کنیم.
- در مرحله بعد آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شوند.
- در مرحله پایانی مغز گردوها را خرد می کنیم و داخل مایع کوکو می ریزیم. حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا را سرخ کنیم.
- یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکوی سبزی تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم یک سمتش سرخ شود ، سپس بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
نکات کلیدی برای تهیه کوکو کاهو
- هر چه کاهوها ریزتر باشد کوکوی شما منسجم تر و زیباتر خواهد بود.
- در این کوکو می توانید از گردو خرد شده هم استفاده کنید.
- این غذا را می توان با برنج هم خورد.