خانواده

طرز تهیه کیک مرغ خوش طعم

کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید. مطمئن باشید یکی از طرفداران این پیش‌غذا خواهید شد.

به گزارش تلنگر؛ کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم در طرز تهیه کیک مرغ برای ۸ نفر

سینه مرغ ۱ عدد
ژامبون مرغ ۱۵۰ گرم
پیازچه ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
نان تست به مقدار لازم
ماست یک سوم سس مایونز مصرفی
سس مایونز به مقدار لازم
خامه ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه

مرحله اول
برای پخت کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو بپزید و آنرا ریشه ریشه کنید.
مرحله دوم
پیازچه‌ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید، چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند.
مرحله سوم
گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، و آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک مرغ به صورت نرم در بیاید.
مرحله چهارم
نان‌های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از مواد کیک مرغ که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان‌ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست‌ها را با مایه کیک مرغ پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.
مرحله پنجم

بهتر است که کیک مرغ همین دو طبقه باشد، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک می‌توانید از آب هویج، آب لبو، سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

مرحله ششم

حالا دیواره‌های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا نان تست و چوب‌شور تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می‌توانید تزئین کنید.

مرحله هفتم

کیک مرغ را برای مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

پس آنکه کیک خود را به طور کامل گرفت آماده سرو می باشد. نوش جان

انتهای مطلب

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۴ / ۵. تعداد آرا: ۲

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

کرمان موتور

نوشته های مشابه

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x